© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

whatsapp gizlilik sözleşmesi
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Whatsapp Gizlilik Sözleşmesini Kabul Etmezsek Ne Olur ?

Whatsapp Gizlilik Sözleşmesini Kabul Etmezsek Ne Olur ?

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 1 dk okuma süresi
1528 0

Whatsapp gizlilik sözleşmesini 15 Mayıs’a ertelemişti. Sözleşmeyi kabul etmeyenlerin hesaplarına bu tarihten itibaren ne olacağı açıklandı.

Gizlilik sözleşmesini yayınlandığı andan itibaren aldığı tepkiler ve kullanıcı kaybetmesinden dolayı Whatsapp , gizlilik sözleşmesinin onay süresini güncellemiş ve 15 Mayıs’a ertelemişti. Şirket, sözleşmeyi “doğru anlatabilmek” ve kullanıcılarını platformda tutabilmek için bu süre aralığında sık sık açıklamalar yaptı ve yeni gizlilik sözleşmesini onaylamayan kullanıcıları nasıl bir sürecin beklediğini açıkladı.

Whatsapp Gizlilik Sözleşmesini Kabul Etmezsek Ne Olur ?

Ne Olacak ?

Whatsapp gizlilik sözleşmesini 15 Mayıs’ta hala kabul etmemiş hesaplar birkaç günlük süre boyunca gelen mesajları ve aramaları görebilecek ama bunları okuyup yanıtlayamayacak.

Sözleşmeyi onaylamayan hesaplar 120 gün boyunca pasif olacak ve bu süre zarfında  kullanıcılar isterlerse sözleşmeyi kabul edebilecek eğer kabul etmezse hesaplar otomatik olarak silinecek. Eğer bir yedeğiniz yoksa gruplarınız , sohbet ve medyalarınız tarihe karışacak. Sözleşmeyi kabul etmek istemeyen kullanıcılara yedekleme yapmalarını öneririz.

İlgili Yazılar