© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Call of Duty Mobile İçin Uzun Zamandır Beklenen Mod Çıkıyor
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Call of Duty Mobile İçin Uzun Zamandır Beklenen Mod Çıkıyor

Call of Duty Mobile İçin Uzun Zamandır Beklenen Mod Çıkıyor

Guid3rs Blog Guid3rs Blog - - 2 dk okuma süresi
2243 0
Call of Duty Mobile 4. sezon sona ererken, 5. sezonda gelecek olan yeni bir modun duyurusu yapıldı. Modun ismi klan savaşları oldu.

Call of Duty Mobile klan savaşları modu ile haftalık yarışmalarda mücadele edilecek

Oyuna gelecek yeni modun ismi, Klan Savaşları olarak belirtildi. Bu modu oynayabilmek için, öncelikle oyunda bir klanda bulunmanız gerekiyor. Bir klan oluşturmak için gereken oyuncu sayısı henüz bilinmiyor. Klan oluşturduktan sonra, haftalık yarışmalarda diğer klanlarla rekabet ediyorsunuz. Her bir yarışma klanların, klan puanı kazanmak için verdiği mücadeleleri ele alıyor.
Her bir haftalık yarışma sürecini, mini bir sezon gibi düşünebiliriz. Tüm etkinlik, sezonun sonunda sıralamada üst sıralara çıkmak için liderlik tablolarıyla tamamlanan, iki sezonluk bir programda ilerliyor. Skor tablolarında, üst sıralara tırmananlar için çeşitli ödüller sunuluyor. Puanlar ve para, hem bireysel hem de klan olarak ayrı ayrı veriliyor.
Bazıları sadece klan para birimi ya da klan puanı kazanılarak satın alınabilen, klan modunun yanı sıra yeni ödüller alınabiliyor. Bunların başında, yeni bir efsanevi karakter olan Ronin geliyor. Efsanevi karakterler gibi, oyuncuyu motive edebilecek birçok ödül oyun içerisine ekleniyor.

İlgili Yazılar