© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Company of Heroes 2 Oyunu Steam Mağazasında Ücretsiz Olacak
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Company of Heroes 2 Oyunu Steam Mağazasında Ücretsiz Olacak

Company of Heroes 2 Oyunu Steam Mağazasında Ücretsiz Olacak

Guid3rs Blog Guid3rs Blog - - 2 dk okuma süresi
614 0

Meşhur strateji oyunu Company of Heroes 2 artık Steam platformunda ücretsiz. Oyunu 31 Mayıs tarihinde kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Dönem dönem getirdiği kampanyalar ve ücretsiz olarak sunduğu oyunlar ile kullanıcıların ilgisini çeken Steam, yine oyuncuları sevindirecek bir haber ile karşımızda. Meşhur strateji oyunu Company of Heroes 2 artık Steam platformunda ücretsiz. 2. Dünya temasını yansıtan oyunu 31 Mayıs tarihine kadar ücret ödemeden oyun kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Ardennes Assault adlı ek pakette ücretsiz olarak sunulacak

Strateji oyunları arasında ismini duyuran ve yer edinen CoH 2, 2013 yılında çıkmasına rağmen günümüzde de oynanan yapımlar arasında yer alıyor. Bu durumda onun ne kadar başarılı olduğunu gösteren unsurlardan biri olarak değerlendiriliyor. Farklı bir oyun motoruyla geliştirilen CoH 2 benzersiz mekaniklere sahip. Oyun içerisinde siper sistemi ve geniş bir silah koleksiyonu yer alıyor. Ayrıca tek oyunculu ve çok oyunculu modlar da bulunuyor.

Oyun TrueSight sistemini içerisinde barındırarak diğer yapımlardan farklı olduğunu kanıtlıyor. Bu sistem savaş esnasında çevresel tahribatı gerçekçi bir hale getiriyor. Yani bir bölgeye silahlı saldırı yaparsanız o bölgenin silahlardan dolayı yıkıldığını, parçalandığını ve büyük ölçüde etkilendiğini görebilirsiniz.

Oyunu Steam hesabınıza kolayca ekleyebilirsiniz. Öncelikle buraya tıklayarak açılan sayfada bu oyunu içeren paketler sekmesinin altına gelin. Ardından Company of Heroes 2, Company of Heroes 2 – Ardennes Assault Alın kısmında yer alan hesaba ekle butonuna tıklayın.

Hafta sonuna özel ana oyunu ve ek paketini 31 Mayıs tarihine kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Eklediğiniz oyun hesabınızda kalıcı olarak sizin olacak.

 

İlgili Yazılar