© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Acer Nitro KG2 satışa çıktı
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Acer Nitro KG2 Serisi Satışa Çıktı

Acer Nitro KG2 Serisi Satışa Çıktı

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 3 dk okuma süresi
714 0

Oyun ve oyuncu odaklı Full HD , IPS Led monitör ailesi Acer Nitro KG2 satışa çıktı.

Acer Nitro KG2 , AMD FreeSync Premium özelliği ile oyun içi görüntülerin takılmasını ve rahatsız edici görüntü kırılmalarının önüne geçiyor. FHD çözünürlük sunan monitörün yenileme hızı bilgisayarın kare hızı ile senkronize eden teknoloji sayesinde , monitör tepki hızı yüksek ve net görüntüler sunabiliyor.

Black Boost Teknolojisi ile Karanlık Yer Kalmayacak

Hız aşırtmalı 165 Hz yenileme hızıyla sorunsuz ve gecikmesiz oyun deneyimi sunan Acer Nitro KG2 serisi monitörler , aksiyonun ve çarpışmanın en yoğun yaşandığı anlarda bile 0,5 ms tepkime süresiyle oyunculara temiz bir görüntü , rekabette ise büyük bir avantaj sağlıyor.

Black Boost teknolojisi ile 11 farklı karanlık seviyesi ayarına sahip Acer Nitro KG2 monitörleri , oyunlardaki en karanlık köşeyi ve detayları aydınlatarak oyunculara avantaj sağlayacak. HDR 10 desteği ve aksiyon , yarış , spor , kullanıcı , standart , eco , grafik ve sinema ekran modları ile artırılmış renk ve görüntü kalitesi ile profesyonel seviyede deneyim sunuyor.

Acer Nitro KG2 Serisi Satışa Çıktı

Oyuncuların Göz Sağlığına Önem Veren Monitör

Acer Nitro KG2 serisi , Acer BlueLightShield ve Acer Flickerless teknolojileri ile ekrandan yansıyan mavi ışığı miktarını basit bir şekilde ayarlamaya ve zararlı titremeleri kaldırarak oyuncuların göz sağlığına önem veriyor.

Low Dimming ve ComfyView teknolojileri sayesinde de %15‘e kadar daha koyu parlaklık seviyeleri ve yansıma önleyince mat ekran özelliği ile uzun oyun sürelerinde gözleri yormuyor.

Şık ve Ergonomik Tasarım

Acer Nitro KG2 serisi monitörler , -5 ve 25 derece eğilebilir stant yapısına ve ZeroFrame çerçevesiz tasarıma , Üç ayaklı stant tasarımına ve VESA askı standartı desteği ile güvenli bir şekilde monte edilebilme olanaklarına sahip.

Fiyatı Nedir , Nerelerden Alınabilir

Acer Nitro KG2 23,8 inçlik KG242YP modeli 1.499 TL ; 27 inçlik KG272S ise 1.699 TL gibi bir fiyata sahip. Ürüne Acer resmi sitesinden ulaşabilirsiniz.

İlgili Yazılar