© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

razer anzu
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Akıllı Gözlük Razer Anzu Piyasaya Giriş Yaptı

Akıllı Gözlük Razer Anzu Piyasaya Giriş Yaptı

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 3 dk okuma süresi
661 0

Farklı seçenekleriyle geniş bir ürün yelpazesi sunan Razer Anzu ; Razer’in akıllı gözlük pazarında Amazon , Bose gibi firmalarla rekabet etmesi için attığı ilk adım.

Her geçen gün yeni yeni şirketlerin giriş yaptığı akıllı gözlük pazarında Razer , Anzu akıllı gözlüklerini duyurdu. Yuvarlak ve köşeli tasarım ; küçük ve büyük boyut seçenekleriyle Razer Anzu ,kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Razer Anzu

Razer Anzu , ilki mavi ışığı %35’e kadar engelleyen şeffaf camlı ; ikincisi ise ultraviyole ışığa karşı %99 oranına kadar koruma sağlayan güneş gözlüğü camı kullanan iki ayrı gözlük camı seçeneği sunuyor.

Razer , Anzu akıllı gözlüklerde yer alan ses sistemiyle rakiplerinden ayrılıyor. Hoparlörleri gözlüğün çerçevelerine entegre eden Razer Anzu , çerçevelerde birbirinden bağımsız hoparlörler sunuyor.  Hoparlörlerin bağımsız olması şarj sorunu gibi bi sorunu da beraberinde getiriyor. Hoparlörler birbirlerinden bağımsız olduğu için ayrı ayrı şarj edilmesi gerekiyor.

Razer Anzu

Lens Kullananlar İçin İndirim !

Razer Anzu akıllı gözlüğü kullanmak için gözlük kullanan kişiler özel lensler takmak zorunda. Bu yüzden Razer , Anzu akıllı gözlüğe numaralı lens takma işleminde Lenasbl şirketi ile ortaklık kurarak yüzde 15 indirim sunuyor.

İyi Ses Deneyimi

Razer Anzu , 16 mm’lik sürücüleri ile hiç te fena sayılmayan bir ses deneyimi sunuyor. Ayrıca gözlük çerçevelerinde aramaları yanıtlamaya ve sesli asistanı etkinleştirmeye yarayan dokunmatik yüzeye sahip. IPX4 sertifikası ile suya ve toza karşı belli oranda dayanaklı olan akıllı gözlük , 60 ms Bluetooth gecikmesi de sunuyor.

Tek şarj ile 5 saat kullanımı sunan akıllı gözlük , çerçeveler katlanıldığında otomatik olarak kapanıyor ve 2 haftaya kadar bekleme süresi sunuyor. Razer , ses sızıntısıyla ilgili olarak da cihaza yaklaşık olarak bir kol mesafesinde bulunan insanların gözlüğü kullanan kişilerin dinlediği müziği duyabileceğini ifade ediyor.

199 Dolarlık Fiyat Etiketi

Razer Anzu akıllı gözlükler 199,99 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulmuş durumda.

İlgili Yazılar