© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

ÜCRETSİZ FOTOĞRAF SİTELERİ
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. ÜCRETSİZ FOTOĞRAF SİTELERİ

ÜCRETSİZ FOTOĞRAF SİTELERİ

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 4 dk okuma süresi
1468 0

Hepinize merhaba , bu listemizde ücretsiz fotoğraf siteleri yer almaktadır. Sizler için ücretsiz fotoğraf sitelerinden 10 tanesini derledik.  

İçerik üreticilerinin telif hakları yüzünden sıkıntı çektiği konulardan birisi de kullandıkları görsellerdir. Kimi görseller telif haklarına tabi olabiliyor ve üreticinin içeriğinin kaldırılmasına sebep olabiliyor. Bu ve buna benzer sıkıntıları yaşamamak için hazırladığımız liste içerik üretici ve telifsiz fotoğraf arayanlar için biçilmiş kaftan.

#1 Pexels

ÜCRETSİZ FOTOĞRAF SİTELERİ 1

Geniş fotoğraf veri tabanı ve üyelik şartı aranmaksızın fotoğraf indirip kullanabileceğiniz harika bir site.

#2 Pixabay

ÜCRETSİZ FOTOĞRAF SİTELERİ 2

İstediğiniz anahtar kelimeler ile istediğiniz fotoğrafları bulabileceğiniz bir site. Medium görselleri üye olmadan ; XL fotoğrafları indirmek için ise üye olmanız gerekiyor.

#3 Flickr

Geniş fotoğraf tabanına sahip olmanın yanı sıra , kullanıcılara yani sizlere fotoğraf yükleme , düzenleme , arkadaş ekleme ve paylaşma imkanı veren bir site. Fotoğraf indirirken , bunu blog yazılarınızda kullanacaksanız , fotoğrafın lisansı kime aitse onu kaynak göstermeniz gerekmekte. Dikkat etmeniz gereken önemli bir husus ise bu sitedeki tüm fotoğraflar indirilemiyor yalnızca Licence kısmından Creative Common’u seçtiğiniz zaman çıkan fotoğrafları indirebilirsiniz. Yahoo maili ile kayıt olmanız gerekiyor.

#4 Freepik

ÜCRETSİZ FOTOĞRAF SİTELERİ 4

İcon ve arka plan görselleri bulabileceğiniz kaliteli bir site. Premium fotoğraflarda lisans ücreti ve üyelik ama onun haricindeki fotoğrafları kaynak belirterek kullanmanız yeterli.

#5 Picjumbo

ÜCRETSİZ FOTOĞRAF SİTELERİ 5

Kategorizasyon ve veri tabanı olarak oldukça iyi sitelerden bir tanesi. İsterseniz sol taraftaki arama barından anahtar kelimeler girerek istediğiniz görselleri bulup kolayca indirebilirsiniz.

#6 The Stocks

ÜCRETSİZ FOTOĞRAF SİTELERİ 6

Bütün ücretsiz fotoğraf sitelerini tek bir çatı altında toplayan bir web sitesi düşünün işte o site thestocks.im. Sekme sekme gezmek istemeyenler için en yararlı alternatif.

#7 Im Free

ÜCRETSİZ FOTOĞRAF SİTELERİ 7

Ücretsiz fotoğraflar , iconlar , şablonlar ve daha fazlası. İş , eğlence , teknoloji gibi birçok farklı kategoride yüksek çözünürlüklü görsellere , şablonlara ve iconlara ulaşabilirsiniz.

#8 Free Images

ÜCRETSİZ FOTOĞRAF SİTELERİ 8

Kategori ve arama imkanı veren ve görsel bakımından oldukça dolu bir site. Dikkat: Arama yaptıktan sonra karşınıza en üstte çıkan görselleri ücretli IStock önerileridir. Aşağılara indikçe ücretsiz fotoğrafları bulabilirsiniz. Bu web siteside üyelik isteyen web sitelerinden.

#9 Getrefe

ÜCRETSİZ FOTOĞRAF SİTELERİ 9

Görsel indirmek için üyelik şartı bulanan bir web sitesi. Üye olduktan sonra products kısmından kaliteli görselleri indirebilirsiniz.

#10 Gratisography

ÜCRETSİZ FOTOĞRAF SİTELERİ 10

Yüksek kaliteli ve eğlenceli görseller arıyorsanız bu site sizin için. Üstelik fotoğraf indirmek çok çok kolay.

İlgili Yazılar