© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Ahşap Bebek Askısı
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Ahşap Bebek Askısı

Ahşap Bebek Askısı

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi
267 0

Anne ve baba adayları bir bebek odası hazırlamaya başladıklarında ilk olarak çocuğun cinsiyetine uygun olan renk ile odayı dizayn etmeye başlarlar. Elbette odanın oluşmasında mobilya seçim süreci oldukça önemlidir. Tüm eşyalar seçildikten sonra sıra bebeğin dolabının düzenlenmesi aşamasında bebeklerin sağlığına zarar gelmemesi için ahşap ürünlerden faydalanılır. Bebeğin dolabının düzenlenmesi için kullanılacak olan askı seçimi de ahşap ürünlerden yana olmalıdır. Bebek askıcı firmaları detaylı araştırılmalıdır.

Ahşap bebek askıları özellikle bebek odalarının düzenlenme aşamasında oldukça fazla tercih edilir. Günümüzde klasik ahşap askı modellerinin yanı sıra farklı kullanım alanlarına yönelik işlevselliği olan askı türleri üretilmiştir. Aynı zamanda bebek askıları bebeğin cinsiyetine göre mavi ya da pembe olabiliyor. Hatta ahşap askıların beyaz renkte olanlarını dahi görebilmeniz mümkündür. Bebek toptan askı siparişi vererek bebek odalarınızı düzenleyebilirsiniz.

Ahşap Bebek Askılarının Özellikleri

Bebek kıyafetleriyle uyumlu olan ahşap askılar bebeğin sağlığına zarar vermeyecek şekilde üretilir. Ahşap ürünlerin genellikle hammaddesi ağaç olduğundan hiçbir şekilde sağlığa zararlı bir madde içermemektedir. Ahşap askılar diğer askı türlerine kıyasla daha kaliteli ve uzun ömürlü kullanılabilecek giysi aparatlarıdır.

Ahşap bebek askılarının özellikleri:

  • Farklı sayılarda ve türlerde set olarak satışa sunulur.
  • Klipsli yapısıyla bebek pantolonlarıyla uyumludur.
  • Dayanıklıdır.

Bu özelliklerinin yanı sıra çok sayıda faydalı yönleri olan bebek askıları için Sdf Askı sitesinden yardım alabilirsiniz.

 

 

İlgili Yazılar