© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Amazon Gümrük
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Amazon Gümrük

Amazon Gümrük

Guid3rs Blog Guid3rs Blog - - 4 dk okuma süresi
966 0

Birçok farklı ürün skalasına sahip olmakla birlikte Amerika’dan sipariş verilmesi kişiler tarafından en çok tercih edilen yöntemdir. Türkiye’de birçok farklı ürünün bulunmaması ve en çok ürün skalasının sahip olan Amerika’dan, ürünlerin sipariş edilmesi gerçekleştirilir. Amerika’dan Türkiye’ye gerçekleştirilen kargo hizmetleri sayesinde birçok farklı ürünün kişilerle buluşturulması sağlanır. Lisanslı olarak ithal ürünlerin satın alınması ile birlikte gümrük işlemleri siteye aittir.

Birçok farklı bireysel gönderimde gerçekleştirilen siparişlerinin verilmesini sağlayan firmadan hizmet alabilirsiniz. Ürünün kısa süre içerisinde teslimat edilmesi ile birlikte kişiler rahatlıkla Amerikadan alışveriş imkânı değerlendirebilirler. Amazon hizmetinde görülen her ürünü gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz. Birçok farklı ürünü kısa süre içerisinde satın almanız ile birlikte herhangi bir gümrük sorunu yaşamazsınız.

Amazon’dan Hangi Ürünler Sipariş Edilebilir?

Amazon sitesinde görülen her ürünün rahatlıkla sipariş verilmesi sağlanabilir. Kişilerin Türkiye’de bulamadığı ürünleri rahatlıkla Amerika’dan sipariş verme olanağı sunulur. Böylelikle kişiler birçok farklı ürünü kısa süre içerisinde satın alabilir. Kozmetikten gıdaya, vitaminden sağlık ürünlerine, giyimden oto parçasına ve birçok farklı yiyeceğe kadar bütün ürünlerin satın alınması sağlanabilir.

Amazon sitesinde her ürünün satışı gerçekleştirildiği gibi ürünlerde herhangi bir gümrük sorunu yaşanmadan Türkiye’deki adreslere teslim edilebilir. Bu konuda kişilerin tek yapması gereken istediği ürünü Amerika Sepetim seçeneğine ekleyip adres bilgilerini doğru bir şekilde girmesi olacaktır. Yasaklı olan birçok farklı ürününde Amazon sitesinden rahatlıkla sipariş verilmesi sağlanabilir.

Amazon İndirim Ürünleri

Tüketicilerin birçok ürünü, uygun fiyata satın alabilmesi için indirim günleri oluşturulur. İndirim günlerinde fiyat listesinde bulunan uygun fiyatların daha aşağıya çekilmesi sağlanır. Böylelikle tüketiciler istedikleri ürünü uygun fiyatlara sahip olabilirler. İstenilen ürünün kısa süre içerisinde ulaşılmasını sağlayan Amazon birçok farklı ürün skalasına sahiptir.

Amerika’dan Türkiye’nin dört bir yanına ürün gönderimi sağlayan site sayesinde Türkiye’de bulunmayan ürünlerin satışı sağlanabilir. Sitenin belirli günlerde indirim fırsatlarını sağlaması ile birlikte tüketiciler bugünleri takip etmektedir. Kara cuma olarak adlandırılan günlerde birçok farklı ürün listesi tekrar olarak güncellenerek popüler ürünlerin sıralanması oluşturulabilir. Kişilerin tercihleri doğrultusunda ürünlerin en baş sırada satılması ve birçok farklı uygun fiyat olanakları ile bulunması sağlanabilir.

Amazon Kargo Hizmeti

Amerika’dan Türkiye’ye gönderilen ürünlerin, kişilerin adreslerine teslim edilmesi sağlanıyor. Verilen kargo hizmeti sayesinde ürünlerin paketlenmesi, ambalajlanması sağlanır. Amazon Amerika aracılığı ile birçok farklı ürünlerin satın alınması sağlanır. Kozmetikten gıdaya, elektronikten giyime kadar birçok farklı ürünün kargolanması sağlanıyor.

Kargo ücreti vip ve standart müşteriler olmak üzere farklı fiyat uygulanır. Kargonun ağırlığı ve türü fiyat aralığını belirler. Türkiye’nin dört bir yanına gerçekleştirilen hizmet olanağı ile birlikte kişiler istedikleri ürünleri alabilir. Yasaklı olan ürünlerin gönderimi de sağlanır. Gümrükten geçiş kolaylığı sayesinde birçok farklı ürünün kişilere teslim edilmesi sağlanır. Tek yapılması gereken ürünlerin Amerika Sepetim sistemine eklenmesi olacaktır.

Bilgi için: https://amerikasepetim.com/blog

 

İlgili Yazılar