© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Apitera Reklam Filmleri Balparmak’a Kristal Elma’da 8 Ödül Birden Getirdi
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Apitera Reklam Filmleri Balparmak’a Kristal Elma’da 8 Ödül Birden Getirdi

Apitera Reklam Filmleri Balparmak’a Kristal Elma’da 8 Ödül Birden Getirdi

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi
267 0

Balparmak’ın iyi yaşamı destekleyen arı ürünleri markası Apitera için çekilen ve kovan içindeki yaşamı gözler önüne seren reklam filmleri, Kristal Elma Yarışması’nda 8 ödüle birden layık görüldü.

 

Reklamcılar Derneği tarafından düzenlenen Kristal Elma Yarışması’nın bu yılki kazananları belirlendi. Balparmak’ın 41 yıllık uzmanlığı, yenilikçi ve bilimsel yaklaşımıyla geliştirdiği fonksiyonel arı ürünleri markası Apitera için çekilen reklam filmleri, 1 büyük ödül, 4 kristal elma, 1 gümüş ve 2 bronz ödül ile ödüllendirildi.

 

Balparmak Apitera, “Online Film /Yiyecekler” kategorisinde Kristal Elma’nın sahibi olurken Arıların Sırrı kampanyası çerçevesinde yaratılan Arı Alfabesi projesi ile Dijital Büyük Ödülü’nün sahibi oldu. Ayrıca “Dijital, Sosyal Medya Ve Aktivasyon/ Markalı İçerik /Ürün” kategorisinde Bronz, “Uygulamada Mükemmellik/Yapım / Yönetim – En İyi Reklam Filmi Yönetmeni” kategorisinde ise Jüri Özel Ödülü ile Balparmak Apitera toplam 8 ödül kazandı.

 

Apitera için çekilen “Arıların Sırrı Apitera” mottolu reklam filmleri, kovan içindeki yaşamı gözler önüne seriyor. Lokal tarafından hazırlanan ve yönetmenliğini Ali Göral’ın üstlendiği reklam filmleri, arıların propolis yapma anlarını da adeta bir belgesel gibi aktardı. Özel çekim teknikleri kullanılarak hazırlanan reklam filmlerinin sadece kovan içi makro çekimleri 16 saat sürdü.

İlgili Yazılar