© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Aquatube Kaydırak
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Aquatube Kaydırak

Aquatube Kaydırak

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi
233 0

Polyester su kaydırakları modellerinden birisi olan aquatube su kaydırakları botsuz bir şekilde kayılabilen su kaydırakları arasında yer alır. Botsuz kayma deneyiminin en iyi şekilde yaşanabileceği bu kaydıraklar oldukça popülerdir. Işık efektleri ile süslenmiş olan bu su kaydırağı benzersiz bir deneyim yaşanması için ideal kaydıraklardır.

Macera severler için vazgeçilmeyecek bir kaydırak modeli olan aquatube su kaydırağı su farklarının klasik kaydırakları haline gelmiştir. Şeffaf malzeme ile üretilebilen bu kaydırak su parklarında vazgeçilmeyen kaydıraklar arasında yer alır. Özellikle şeffaf malzemeden üretilebilmesi de kaydıran tercih edilmesi için büyük bir nedendir. Polgun Water Parks firmasının https://www.polgunwaterparks.com/tr/su-kaydiraklari/su-parki-klasikleri/ internet adresi üzerinden bu kaydırak modelini detaylı bir şekilde inceleyip siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Wide slide kaydırak

Wide slide su kaydırak modeli geniş özelliği ile dikkat çekmektedir. Geniş bir yapıya sahip olduğu için aynı anda 2-3 kişi birlikte kayabilir. Bu nedenle bu kaydırak modeli arkadaş grupları arasında en çok tercih edilen kaydıraklardandır.

Arkadaşlar ile eğlenceli bir şekilde kayma deneyimi için wide slide su kaydırağı tercih edilebilir. Bu su kaydırağı renkli görünümü ile gökkuşağına benzer. Böylelikle birçok kişinin dikkatini çekmeyi başarmıştır su kaydırağı sipariş edilmek istendiğinde kişilerin isteklerine göre renk ve uzunluk değiştirilebiliyor. Aynı zamanda ürünün istediğiniz genişliği de üretilebilmesi de sağlanır. Hem kaliteli hem de şık görünümü ile birçok kişi tarafından tercih edilir.

İlgili Yazılar