© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Aradığınız Tüm Royal Canin Kedi Köpek Mamaları Bu Sitede
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Aradığınız Tüm Royal Canin Kedi Köpek Mamaları Bu Sitede

Aradığınız Tüm Royal Canin Kedi Köpek Mamaları Bu Sitede

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 4 dk okuma süresi
279 0

 

Kediniz ve köpeğiniz sağlığını güçlendiren, sindirim sistemini düzenleyen veya fazla kilo almasını engelleyen özel diyet mamalara zaman zaman ihtiyaç duyabilir. Satın alacağınız özel formüllü Royal Canin mamalar sayesinde yavrudan, yetişkine kadar farklı ırklar için ayrıca hazırlanmış bu tarifler can dostunuzun ihtiyaçlarını karşılamayı vadediyor. Yavru kedinizin diş eti sağlığını korumak ve gözlerinin enfekte olmasını önlemek için bir mama seçebileceğiniz gibi kısırlaştırılma işlemi geçirmiş köpeğinizin idrar yollarından enfekte olmasının önüne geçmek için üriner sistem destekleyici bir mamayı düşünebilirsiniz.

Royal Canin

Kediniz içinde bulunduğu yaş aralığına, hastalık durumuna ve kısırlaştırılma işlemi geçirip geçirmediğine göre farklı besin maddelerine gereksinim duyar. Örneğin idrar yollarından enfekte olma geçmişi taşıyan bir kedi farklı bir mama içeriğini kullanabilirken yavru bir kedinin bağışıklık sistemini güçlendirmesi, diş eti ve göz sağlığını koruması için farklı içerikte bir mama kullanması gerekir. Aynı durum köpeğiniz için de geçerli olup her özel ırkın ayrı bir diyeti mevcuttur. Örneğin French Bulldog köpeğiniz farklı besin maddelerine sahip bir mamayla sağlığını korurken Golden Reviever asıllı köpeğiniz daha farklı besin içeriği sayesinde bağışıklık sistemini güçlendirir. Royal Canin hem kedi hem de köpek sahiplerini düşünmüş ve kediler ve köpekler, yaşları, ait oldukları ırk grubu ve kısırlık işlemi geçirip geçirmeme gibi pek çok faktörü göz önüne alarak her kedi ve köpek için özenli formüller hazırlamıştır. Bu öze formüller sayesinde kedinizin veya köpeğinizin sağlığını koruyabilir, bağışıklık sistemlerini güçlendirebilirsiniz.

Royal Canin Köpek Maması

Örneğin veteriner tavsiyesi dolayısıyla fazla kilolarından kurtulmasına yardımcı olduğunuz köpeğiniz özel bir diyet mama formülünü kullanabilir. Bu özel olarak hazırlanmış Royal Canin köpek maması sayesinde kısmen kilolu olan can dostunuz fazla kilolarından kurtulabilir veya diyet sonrası ulaştığı kiloyu bu mama sayesinde muhafaza edebilir. İleri yaşlığı köpeğiniz için seçeceğiniz sindirimi kolay ve C vitamini, L-carnitine gibi maddeleri içeren mama, köpeğinizin iç organlarını korumaya yardımcı olur.

Royal Canin Kedi Maması

Yavru kediniz için seçebileceğiniz Royal Canin kedi maması sayesinde kedinizin diş ve diş eti sağlığını korumakla kalmaz, aynı zamanda vücut direncini de yükseltebilirsiniz. Kısırlaştırılmış kediler de ayrı bir diyet mamaya gereksinim duyar. Örneğin düşük yağ oranına sahip mamalar sayesinde kedinizin fazla kilo almasının önüne geçebilir, yüksek protein miktarı ile kas kütlesini koruyabilir ve kedinizin üriner sistemini destekleyebilirsiniz. A vitamini, demir, bakır ve çinko gibi vitamin ve mineraller kedinizin ihtiyaç duyduğu maddeleri kolaylıkla karşılar ve kedinizin sağlığını korumasına yardımcı olur. Hem kedi hem de köpekler için özenle hazırlanmış mama formülleri sayesinde dostunuzun gereksinim duyduğu mamayı kolaylıkla bulabilirsiniz.

İlgili Yazılar