© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

ARTUN KİS’TE MÜCEVHERLER RUH EŞİNİZ OLARAK TASARLANIYOR
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. ARTUN KİS’TE MÜCEVHERLER RUH EŞİNİZ OLARAK TASARLANIYOR

ARTUN KİS’TE MÜCEVHERLER RUH EŞİNİZ OLARAK TASARLANIYOR

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi
267 0

1990 yılında Kapalıçarşı’da küçük bir atölye olarak mücevher sektörüne adım atan Artun Kis, pırlanta ve değerli taşlarla ilgili bilgi ve tecrübesine yaratıcılığını da ekleyerek alanında öncü markalar arasına girdi. Aile geleneği olarak nesilden nesile aktarılan mücevher dünyasına olan sevdasınıı, her geçen gün daha çok artıran Artun Kis, yaratıcılığını daha da öteye taşıyarak kişiye özel tasarımlarıyla pırlantaya hak ettiği ruhu veriyor. Yarattığı bu ayrıcalığı, birçok mücevher firmasına tasarım ve üretim desteği vererek ortaya koyan Artun Kis, ürünlerinde kullandığı “Kis” imzası ile sektör içerisinde fark ediliyor.

 

Artun Kis ile mücevherlerin ruhuna dokunmak mümkün.

Modern, şık ve kişiye özel tarzlarda dizayn edilen nadide parçalar yaratmayı ilke edinen Artun Kis için mücevherlerin gelecek nesillere uzanan bir ruhu olduğu düşüncesinden yola çıkarak zamansız ve nesiller boyu kullanılacak ürünler tasarlamak bir tutku.

Üstün işçilik kalitesini önemseyen ve ürünlerini bu doğrultuda yaratan Artun Kis, en üst seviyede müşteri memnuniyeti ile hareket ediyor. Yılların verdiği deneyimi çağın gerekleri ile harmanlayan Artun Kis, her dönem kendini yenileyen bir marka olma özelliğini taşıyor. Kimliğini ortaya koyabilecek ve mücevherin yalnızca bir aksesuar olmadığını, insanların kişiliğini ve daha da ötesinde ruh halini yansıtan bir parçası olduğu bilincini taşıyan deneyimli bir ekip ile yol alan ve. mücevheri bir hamur gibi yoğuran, ona usta ellerle şekil veren, ardından ruh üfleyen Artun Kis, hem atölye hem de mağazasında kıymetli müşterileri için hizmet vermeye devam ediyor.

 

İlgili Yazılar