© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Asaf Tahir’den Sanal Gerçeklik Okuyucularına
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Asaf Tahir’den Sanal Gerçeklik Okuyucularına

Asaf Tahir’den Sanal Gerçeklik Okuyucularına

Guid3rs Blog Guid3rs Blog - - 2 dk okuma süresi
703 0

Dijital Stratejist ve Yazar Asaf Tahir’in kaleme aldığı Sanal Gerçeklik kitabının yoğun ilgi görmesinden sonra kitabın yazarı olan Asaf Tahir gençlere yönelik ek bir açıklama yaptı. Açıklamasında bu kitabı tamamen genç jenerasyona yönelik yazdığını ve kitabının dilinin ise sohbet dili özelliğinde olduğunu belirtti. Kendisi bu kitabı okuyanların yaptığı dönüşlerde en çok beğendiği hususun okuyucunun kendisi ile konuşuyormuş hissiyatına kapıldığı olduğunu belirtti.

Asaf Tahir konu ile ilgili olarak bu kitabın okuyucular için temel dijital güvenlik konusunda bilgilendirildiğini ve beraberinde ise kişisel gelişime yönelik okuyucunun harekete geçmesini sağlayan bir özelliğe sahip olduğunu belirtti.

Yine Asaf Tahir kitabında özellikle genç jenerasyona yönelik olarak onların her ahval ve şerait içerisinde her zaman başarılı olmalarını gerektiğini dönemin krizlerini sürekli olarak fırsata çevirmeleri gerektiğini ve ne olursa olsun sadece kendilerinin gelecekte bu ülkede olacaklarını düşünmeleri gerektiğinden bahsetmektedir. Kendisi ise ben sürekli olarak genç arkadaşlarla birlikte bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Bunun yanı sıra sürekli olarak onlarla irtibattayım ve sordukları her soruya bir şekilde cevap vermeye çalışıyorum. Bence hiçbir zaman araştırmaktan ve başarılı olmaktan korkmasınlar dedi.

https://twitter.com/asaf_tahir

https://www.instagram.com/asaftahir/

İlgili Yazılar