© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Asfalt Firmaları Hangi Hizmetleri Sunar? 
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Asfalt Firmaları Hangi Hizmetleri Sunar? 

Asfalt Firmaları Hangi Hizmetleri Sunar? 

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi
264 0

Ankara asfalt firmaları ile iletişim kurulduğunda çok sayıda farklı asfalt işlemleri ile karşılaşabilirsiniz. Zira yol onarım işlemleri ve beraberinde yolların durumuna göre ve yolun hangi alanda olduğuna göre farklı asfalt işlemleri uygulanabilir. Anayollarda veya çocuk parklarında uygulanan asfalt renklendirmeleri ve diğer işlemler birbirinden farklı olabilir.

Dolayısıyla Ankara ve çevre ilçelerde asfalt hizmeti sunan firmalarda genellikle yolların, otoparkların, veya diğer alanların tüm yüzeylerinin onarılması, kaplanması gibi işlemlerde yaygın olarak uygulanan asfalt malzemesinin üretimini ve uygulanmasını gerçekleştirilir. Bir asfalt firmasında bulabileceğiniz hizmetler şöyledir:

  • Asfalt üretimi
  • Asfaltlama işlemleri
  • Asfaltların onarım işlemleri
  • Danışmanlık
  • Kaldırım frezeleme işlemi

Ankara asfalt firmaları genel olarak asfalt üretimlerini asfalt plenti denilen bir tesiste üretimini yaparlar. Asfalt üretimi asfalt agrega aracılığıyla petrolden yapılan yapışkan bir madde ve siyah sıvı karışımıyla oluşturulur.  Konu ile ilgili özelasfaltfirmaları sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Soğuk Asfaltların Özellikleri

Soğuk asfaltların özellikleri arasında en belirgin olan daha çok bu soğuk asfalt türünün inşaat ve yol onarım işlemlerinde kullanılabildiğidir. Ayrıca bir diğer özelliği de bu asfalt türü direk olarak konteynerden yüzeylere uygulanır ve bir kürek yardımıyla çukur alanlara doldurulur ve fazla olan kısım el aleti ile kesilerek sıkıştırılır.

Ayrıca bu asfalt türü sonbahar ve kış aylarında otoyollarda daha çok tercih edilir. Soğuk asfalt türü için özelasfaltfirmaları sitesiyle iletişime geçebilir, sipariş oluşturabilirsiniz.

 

İlgili Yazılar