© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Aydın KELEŞ ( Soundmusic74 ) Özel Çocuklar İçin Dev bir proje başlattı
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Aydın KELEŞ ( Soundmusic74 ) Özel Çocuklar İçin Dev bir proje başlattı

Aydın KELEŞ ( Soundmusic74 ) Özel Çocuklar İçin Dev bir proje başlattı

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 3 dk okuma süresi
360 0

Aydın KELEŞ ( Soundmusic74 )   isimli sosyal medya fenomeni tüm ‘’ Özel Çocuklar’’ için büyük bir projeye imza attı. Modifiye araç tutkunu olan Aydın KELEŞ ( Soundmusic74 )   yaptığı dikkat çekici araçlarla tüm özel çocukları mutlu  etmek için sosyal medya üzerinden başlattığı proje ile modifiyeli araç sahiplerini bir araya getirerek özel çocuklara hitaben ziyaretlere başladı.

Kendisine ulaşan tüm özel çocuk ailelerine çocuklarının arabalar üzerine bir merak ve eğilimi olan her özel çocuğun evlerine ziyaretlere giderek farkındalık yaratmaya çalıştı. Hiçbir beklenti ve talepleri olmadan  tüm araçları özel çocukların hizmetine sunan modifiye camiası güçleri yettiğince tüm ülkedeki çocuklara bir şekilde değinip ulaşmayı hedeflemektedirler. Bir proje haline gelen bu yapılanmayı bir çok siyasi partide desteklemektedir.

Aydın KELEŞ ( Soundmusic74 ) Özel Çocuklar İçin Dev bir proje başlattı 1

Modifiyeyi insanlara sevdirmek olan slogani ile öne çıkan Aydın KELEŞ ( Soundmusic74 )   kendilerine fırsat verildiğinde neleri yapıp başarabileceklerini bir kez daha bu şekilde ifade etmiş oldu. Özel çocuklar ise bu durumdan oldukça keyifli ve memnunlar. Farklı şekillerde farklı özelliklere , kaplamalara , ses sistemlerine sahip olan araçların dikkatlerini çekmelerinden oldukça keyif aldıkları görülmektedir. Tüm modifiyeli araç sahiplerini bu projeye davet ederek, modifiyeci gençlerin neler yapabileceklerini göstermelerini istediler.

Aydın KELEŞ ( Soundmusic74 )   projesini öncelikle İstanbul ilinde başlatarak sonrasında 81 ilde sosyal medya üzerinden ekipler kurarak projeyi büyütmeyi hedeflediklerini iletti. Aydın KELEŞ ( Soundmusic74 )   ve sosyal medyanın tanınan ismi  Hasan YALÇUVA bu projeye öncelikle ikisi başlayıp sonrasında ekiplerini büyüterek gittikçe büyüyen bir ekip haline geldiler. Bu proje hala aktif bir şekilde ilerlemektedir. Sosyal medya hesaplarından kendilerine ulaşan aileler için ziyaretler düzenlemektedirler.

Instagram adresi: https://www.instagram.com/soundmusic74/

TikTok adresihttps://www.tiktok.com/@soundmusic74

İlgili Yazılar