© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Baharın Tazeliğini Flora Mutfak Modeli ile 4 Mevsim Saklayın
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Baharın Tazeliğini Flora Mutfak Modeli ile 4 Mevsim Saklayın

Baharın Tazeliğini Flora Mutfak Modeli ile 4 Mevsim Saklayın

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi
241 0

Mutfağı sadece yemek pişirilen, yemek yenen ve malzemelerin saklandığı yer olmaktan çıkarıp yaşam alanına dönüştüren Bodrum Mutfak Mobilya, yeni modeli “Flora’yı” kullanıcıların beğenisine sundu. Öne çıkması gereken işlevselliği bulup şık öğelerle mekanlaştıran tasarımların mimarı Bodrum Mutfak Mobilya‘’Flora’’ modelinde baharın aydınlatan ışığını beyaz, toprağın uyanışı ile canlanan tabiatın rengini yeşil tonları ile vurguluyor.

Her mutfağın hikayesi kendine özeldir. Flora, yaşanan pandemi döneminde bir kez daha hatırladığımız doğal olanı saklamak, ziyandan sakınarak tasarruf yapmak vurgusunu taşıyor. Fermantasyona uğramaması için güneş ışınlarından korunması, rutubetten uzak tutulması gereken besin ve malzemelerin depolanması ve evin diğer gereçlerinin de saklanabileceği kiler odası ile doğaya olan şükranını sunuyor. Salça, turşu, reçel, çorba kuruları, baharatlar, kuru sebzeler, bakliyat ve yağlarınızı oda sıcaklığında uzun süre muhafaza etmenize olanak sağlıyor.

Fonksiyonel adası sayesinde Flora modeli, kullanıcıların en iyi buluşma noktası oluyor. Flora modeli akıllı adası sayesinde mutfaklar 7’den 70’e, kısadan uzuna ve işten aşa her anın kullanımına açılıyor. Çocuklarınızla birlikte yemek yapıp eğlenebildiğiniz bir oyun masasından,  mesai saatinde ofise, yemek yaparken kullanılan bir tezgahtan, arkadaşlarınız geldiğinde bistro görevi gören bir masaya dönüşerek mutfağınızda geçireceğiniz vakti konforlu kılıyor.

Modern tasarım anlayışını işlevsellikle harmanlayan Bodrum Mutfak Mobilya, kullanım alanı genişliği ile evinize konforlu bir yaşam alanı sunuyor. Geniş çekmeceleri sayesinde her boyuttaki mutfak malzemelerinizi düzenlemenizi kolaylaştırarak, işlevsel biçimde organize etmenizi sağlıyor. Flora doğanın vermiş olduğu huzuru simgeleyen muhteşem rengi ve kalitesi ile kullanıcılarının en keyifli anlarına ortak oluyor.

İlgili Yazılar