© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Cubicle Nedir, Ne işe Yarar?
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Cubicle Nedir, Ne işe Yarar?

Cubicle Nedir, Ne işe Yarar?

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi
223 0

Ortak kullanım alanlarında tercih etmek üzere cubicle sistemlerin satışları web sitesi içerisinde gerçekleşmektedir. Bu alanda en çok önemsenen konu hijyen olduğunu söylemek mümkündür. Bundan dolayı ürünlerin üretiminde hijyenik ürünler olmalarına son derece dikkat edilmektedir. Yüksek basınç ve ısı ile elde edilen sistemler sayesinde çeşitli malzemelere gerek kalmadan istenilen ıslak alanı bölmek mümkündür. Arzu edilen desen ve renkte modeller yer almaktadır. Yaklaşık olarak 12 milimetre gibi bir kalınlığı olan bu sistemlerin kompakt laminant adı verilen malzeme olduğunu söylememiz mümkündür. En sık satışı yapılan alanlar arasında WC kabin sistemi yer almaktadır.

WC kabin sistemleri

İhtiyaç duyulan ürünün wc kabin olması halinde kullanım alanları arasında verimli ve hijyenik olmasına son derece dikkat edilmektedir. Kullanılan malzemelerle birlikte basınç ve ısının bir araya gelmesiyle bakteri üretimine geçit vermeyecek bir yapıda olmaktadır. Ekstra hijyen gereken alanlarda ise antibakteriyel laminat kullanılması gerekebilir. Kabinlerimiz sayesinde hastane, okul, fabrika, AVM ve toplu kullanım alanlarında hijyen sorunu yaşama durumu ortadan kalkmaktadır.

Kompakt laminat sistemi

Kompakt laminat firma içerisinde yer alan ana ürün olarak tanıtılmaktadır. Sağlıklı ve dayanıklı ürünleri sunulmasından dolayı tercih edilen ürünlerin başında yer almaktadır. Malzemeler üretim aşamasında yüksek sıcaklıkta olmasına dikkat edilmektedir. Ürünlerin tamamı hijyenik şekilde üretilmiştir. Bundan dolayı yalnızca temel temizlik ürünleri ile temizlenerek kullanılmaya devam edilebilir.

İlgili Yazılar