© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Ekranların Genç Yüzü Muhammed Çetin
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Ekranların Genç Yüzü Muhammed Çetin

Ekranların Genç Yüzü Muhammed Çetin

Guid3rs Blog Guid3rs Blog - - 2 dk okuma süresi
597 0

Muhammed Çetin 13 Kasım 1999 tarihinde Malatya ilinde dünyaya gelmiştir.

Muhammed Çetin 13 Kasım 1999 tarihinde Malatya ilinde dünyaya gelmiştir. Her zaman oyunculuğa karşı ilgili olan Çetin bu alanda ilerlemelerine devam etmiştir. Özellikle de eğitim hayatı boyunca da oyunculuk üzerine eğitimler alarak daima kendini geliştiren biri olmuştur. 2019 ve 2021 yılları içerisinde İstanbul’da Aydın Üniversitesi’nde radyo televizyon bölümü okumuştur. Ancak bunlarla da sınırlı kalmayan genç oyuncu kendisini farklı akademik birimlerde de geliştirmeye devam etmiştir.

2017 Yılına gelindiğinde de Başkent akademisi oyunculuk bölümünden mezun olmuştur. Daha sonrasında da çeşitli tiyatro oyunlarında rol almaya başlamıştır. Cüneyt Sayıl gibi önemli isimlerden de kamera önü oyunculuk eğitimleri almıştır. Kısacası Muhammed Çetin genç yaşında bu alanda en iyi ilerlemeleri sağlamak için çaba göstererek iyi noktalara gelmiştir.

Birçok Oyun ve Reklam Filminin Aranan Yüzü Muhammed Çetin

Oynamış olduğu tiyatro oyunlarıyla da birçok kişinin dikkatini çekmeyi başaran Muhammed Çetin ilerlemelerine sürpriz adımlarla devam ettir. Şu an TRT kanalında yönetmeni M. Çağatay Tosun olan Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde Bahtini karakterini canlandırmaktadır. Bu karakter ile kendini kanıtlamayı da başarmıştır. Sosyal medya hesaplarından da birçok kişinin beğenisini toplamayı başarmıştır. Kısa sürede gündem olarak dizi içerisinde yerine devam ediyor. Muhammed Çetin oyunculuk hayatına emin adımlarla başlamış olup kararlı bir şekilde hakkını vererek ilerlemelerine devam ediyor. Genç oyuncunun ilerleyen sezonlarda daha birçok projede yer alacağı düşünülüyor.

Kaynak: https://www.acunn.com/magazin/muhammed-cetin-kimdir-1216223-haber

İlgili Yazılar