© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Emirhan Turan Kimdir ?
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Emirhan Turan Kimdir ?

Emirhan Turan Kimdir ?

Guid3rs Blog Guid3rs Blog - - 2 dk okuma süresi
855 0

Emirhan Turan yeni neslin takip ettiği ve onları temsil eden en önemli isimlerden birisi olmaya hazırlanıyor. Hem müzik alanında hem de sosyal medya alanında yapmış olduğu başarılı çalışmalar onun gelecekte ne tür başarılar elde edeceğini çok güzel gösteriyor. DJ olarak sergilemiş olduğu performanslar geç yaşının vermiş olduğu enerji ile birleşince Çok keyifli ve eğlenceli oluyor. Müzik alanında ne kadar başarılı olabileceğini daha şimdiden tüm camia ya gösterebiliyor.

Emirhan Turan sahip olduğu yeteneklerle birlikte eğitime ve gelişime açık tarafı ile dikkatleri çekiyor. Sektörün gerektirdiği tüm yeniliklerin takipçisi olmakla kalmıyor bu yenilikleri hayata geçiriyor. 2003 yılı doğumlu olan bu genç isim Çok genç Yaşına rağmen sürekli gelişerek sektörün unutulmazları olmaya hazırlanıyor.

Emirhan Turan 6 Temmuz 2003 yılında Düzce’de dünyaya geldi. Kendi hayallerine uzanan uzun bir yolculuğun henüz çok başında olduğunu düşünen genç isim sahip olduğu yetenekleri farkında. Bu yetenekleri ilgi alanları yönünde şekillendiren ve İşleyen Emirhan Turan insanların ona göstermiş olduğu destekten Büyük bir enerji alıyor. Yapmış olduğu çalışmaları profesyonel bir platforma taşımaya hazırlanan genç isim sosyal medya alanında da almış olduğu ilgi ve izlenme oranları ile müzik piyasasında dengeleri sarsıyor. Emirhan Turan Her yaş grubunda insanın dikkatini çekmeyi başarabilen genç Bir müzisyen. Bugün bulunduğu nokta gelecek için ışık vaat ediyor.

Instagram adresi:

https://instagram.com/djemirhanturan

Youtube kanalı:

https://youtube.com/c/EmirhanTurans

İlgili Yazılar