© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

şehir kurma oyunları
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. En İyi 10 Şehir Kurma Oyunu

En İyi 10 Şehir Kurma Oyunu

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 3 dk okuma süresi
1969 0

Hepinize merhaba bugünkü liste içeriğimizde şehir kurma oyunları türünden en iyi 10 tanesini listeledik.

Neden Şehir Kurma Oyunları ?

Oyuncular , simülasyon oyunlar sınıfına giren şehir kurma oyunları , inşa etme ve geliştirme oyunlarını büyük bir ilgiyle oynamaktadır. Bunun sebebi oyunların sorunsuz ve tekrar tekrar oynanabilmesidir.

Lafı fazla uzatmadan listemize geçelim.

En İyi 10 Şehir Kurma Oyunu

#1 Cities: Skylines

En İyi 10 Şehir Kurma Oyunu

Klasik şehir simülasyonunun modern versiyonu. Oyunda gerçek bir şehir yaratmanın ve gerçek yöneticiliğin hazzını son derece alabilirsiniz.

#2 SimCity

En İyi 10 Şehir Kurma Oyunu 1

Dinamik bir metropol inşa edip şehrinizde kahraman olmaya hazır mısınız ? EA Games stüdyolarından çıkmış bu oyunu mutlaka deneyimleyin.

#3 Prostpunk

En İyi 10 Şehir Kurma Oyunu 2

Buzul çağına girmiş Dünyada ayakta kalan son şehrin yöneticisi olarak , hem şehri hem de vatandaşları idare etmek için radikal kararlar aldığımız bir oyun. Hayatta kalma ve bilim kurguyu seviyorsanız öneririz.

#4 Surviving Mars

En İyi 10 Şehir Kurma Oyunu 3

Elon Musk’tan önce Mars’ta koloni kurup yönetmek ister misiniz ? Cevabınız evet ise yeni bir gezegende sıfırdan medeniyet kurmak için oynamaya başlayın !

#5 Tropico 6

En İyi 10 Şehir Kurma Oyunu 4

El Presidente ! Verdiğiniz kararlar ve yaptığınız işler ile ya diktatör olarak ya da barışsever bir devlet adamı olarak anılacağınız ve dört farklı dönem ile Tropico ada eyaletinin kaderini belirleyebileceğiniz bir oyun.

#6 Anno 2205

En İyi 10 Şehir Kurma Oyunu 5

Hem Ay’da hem de Dünya’da koloni kurmak ve bunları yönetmek ve halkınızı refah içinde tutmak istiyorsanız bu fütüristik oyun tam size göre.

#7 Aven Colony

En İyi 10 Şehir Kurma Oyunu 6

Yeni gezegen Aven Prime! Çöllere , tundralara ve sulak alanlara sahip Aven Prime’da insanlık için yeni bir yaşam alanı inşa et.

#8 Life is Feudal: Forest Village

En İyi 10 Şehir Kurma Oyunu 7

Ortaçağ severler el kaldırın ! Gerçekçi ortaçağ dünyasında hayatta kalma becerileri yüksek bir şehir kurucusu olduğunuz ve şehrinizi türlü felaketlerden korumaya çalıştığınız bir oyundur.

#9 Banished

En İyi 10 Şehir Kurma Oyunu 8

1800’lü yıllarda sürgüne gönderilmiş bir grup insan ile birlikte şehir kurmaya çalıştığınız bir oyun. Eski temalı bir oyun arıyorsanız sizin için iyi bir seçenek olabilir.

#10 Factory Town

En İyi 10 Şehir Kurma Oyunu 9

Düşük sistem gereksinimleri ile listemizde yer almayı hak etti. Kendi köyünüzü kurmaya ve modernize etmeye çalıştığınız eğlenceli bir oyun.

İlgili Yazılar