© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Epoksi Zemin Kaplama Modelleri
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Epoksi Zemin Kaplama Modelleri

Epoksi Zemin Kaplama Modelleri

Guid3rs Blog Guid3rs Blog - - 2 dk okuma süresi
1375 0

 Modern ve lüks bir mekân her zaman için daha basit olan yapıları görselliği ile geride bırakır. Bu görseli sağlamak için ise bazı detaylara dikkat etmek gerekir. Bu detaylardan biri olan yer zeminleri, temiz ve bakımlı olmalıdır.

Yer zeminlerini bakımlı ve sürekli parlak gösteren en özel yer zemini yapı birimi epoksi boya kaplamadır. Bu kaplama yer zeminlerinde çok şık ve estetik bir görünüm oluşturuyor. Bu görünüm her mekâna yakışırken, daha stil sahibi bir özellik katıyor. Toz kaldırmayan yapıya sahip olan epoksi kaplama, uzun süre dayanıklı olması ile de tercih ediliyor.

Epoksi Zemin Kaplamada Farklı Modeller

 Yer zeminlerinde lüks ve tasarım harikası bir görsel arıyorsanız Westpo Epoksi sitesine ulaşabilirsiniz. Sitede farklı temalarla tasarlanmış en güzel modlarda epoksi kaplamalar yapılıyor. Siteye ulaşarak epoksi reçine kaplaması yaptırabilirsiniz. Uygun fiyatlarla kaliteli epoksi zemin kaplama yaptırmak istiyorsanız siteye ulaşabilirsiniz. Sanatsal temalı, 3d boyutlu, endüstri alanlarına, yaşama alanlarına, spor salonlarına özel epoksi kaplama yaptırabilirsiniz.

Ferah, temiz ve toz kaldırmayan yaşam alanları tasarlayan epoksi zemin modellerinden olan şeffaf epoksi ile bambaşka alanlara sahip olabilirsiniz. Sitede bulunan modeller arasından sizin yaşam alanınıza veya mekânlarınıza özel olan epoksi kaplama seçeneklerine ulaşabilirsiniz. Motifli, sade, çizgili, mantar özellikli ve farklı modellerde epoksi zemin kaplama hizmeti almak için Westpo Epoksi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

İlgili Yazılar