© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Eyüp Bozkurt Kimdir?
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Eyüp Bozkurt Kimdir?

Eyüp Bozkurt Kimdir?

Guid3rs Blog Guid3rs Blog - - 2 dk okuma süresi
661 0

Estetik ameliyatların tamamı alanında uzman kişilerin çalışmasıyla yapılmalıdır. Aks durumda son derece vahim sonuçlar ortaya çıkabilmektedir. Operatör Doktor Eyüp Bozkurt estetik alanında tüm Türkiye tarafından bilinmekte olan başarılı bir hekimdir. Birçok alanda başarılı çalışmaları bulunmaktadır. Bunların başında burun estetiği gelmektedir. Kendisi sadece estetik çalışmamalarında direk olarak hastalara faydalı olma noktasında hizmet vermemektedir. Tüm bunların yanı sıra akademik olarak da birçok çalışması bulunmakta ve makaleleri yayınlanmaktadır. Operatör Doktor Eyüp Bozkurt kimdir sorusu bu sebeple oldukça fazla aratılmaktadır. Kendisi ile ilgili tüm merak edilenleri haberimizde cevaplamaya çalışalım;

Operatör Doktor Eyüp Bozkurt

Ülkemizde sayılı cerrahlar arasında gösterilmekte olan Operatör Doktor Eyüp Bozkurt Türkiye’nin en öneli üniversitelerinden birisi olan İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesini başarılı bir şekilde tamamlamıştır. Columbia Üniversitesinde ve aynı zamanda Amerika da okulunun bitmesiyle birlikte stajlara katılım sağlayarak başarılı bir start vermiştir. Ülkemize gelmesiyle birlikte akademik çalışmalarına kendi mezun olduğu okul üzerinden devam etmiştir. İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde bu alan dışında ayrıca KBB ve baş, boyun cerrahisi ile ilgili başarılı çalışmaları bulunmaktadır.

Burun ve Yüz Estetiğinin 1 Numaralı İsmi Operatör Doktor Eyüp Bozkurt

Operatör Doktor Eyüp Bozkurt, tahsilini tamamlanmasıyla birlikte ilk olarak yüz estetiği noktasında çalışmalara başlamıştır. Estetik cerrahi ile ilgili çalışmalar yapabilmek adına Almanya’ya gitmiş olan Bozkurt; Erlangen şehrinde birçok estetik çalışması ile ilgili eğitimler almıştır. Bu çalışmaların devamında yeniden ülkesine dönerek çalışmalarına burada devam etmiştir. Balon sinoplasti ameliyatını ilk olarak ülkemizde kendisi yapmıştır.

İlgili Yazılar