© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Fatih Arslan; Ayna Kullanımı İle Modern Alanlar Yaratın
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Fatih Arslan; Ayna Kullanımı İle Modern Alanlar Yaratın

Fatih Arslan; Ayna Kullanımı İle Modern Alanlar Yaratın

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi
270 0

Aynalar her yaşam alanına estetik bir duruş, derinlik ve güzellik katan objelerdir. Işıltısıyla herkesi kendisine hayran bırakır. Son dönemlerde ayna kullanımı çok daha yaygın bir hale geldi. Bu yaygınlığın en önemli sebeplerini Fatih Arslan tarafından tasarlanan ayna seçenekleri oluşturuyor. Ayna merkezinde hazırlamış olduğu tüm aynaları yer veren girişimci Fatih Arslan, ünlülerin ve sporcuların evlerinin de ayna tasarımlarını yapıyor.

Tarzıyla büyüleyen ayna modellerinde muhteşem bir görsel ortaya çıkıyor. Mükemmel görünüm arayanlar, farklı tarz ve ritüel oluşturan ayna seçeneklerini Ayna Merkezinden satın alabiliyor. Muhteşem dizaynı ile yaşam alanlarına tarz ekleyen bu eşsiz görseller, genç girişimci Fatih Arslan tarafından tasarlanıyor.

Ayna Kullanımında Modern Flora

Ayna, insan hayatına bir güzellik ve enerji ekliyor. İnsanın kendi özelliklerini keşfetmesini sağlayan bu özel obje, son dönemlerde mükemmel görünümü ile mağaza ve mekânlara da ışıltı katıyor. İrili ufaklı dikdörtgenler, kareler ve yuvarlaklarla tarz bir ritüel estiren bu modern tasarımlar Fatih Arslan‘ın sanat eseri dokunuşlarıyla çok daha klas bir görünüm alıyor.

Spor salonlarında, kuaför salonlarında, lokanta, restoran ve daha birçok alanda negatif olan görseli pozitif hale getiriyor. Ayna Merkezi ceosu Fatih Arslan, sunmuş olduğu özel ayna tasarımlarıyla uluslararası bir çalışmayı da başarı ile tamamlıyor. Aynalar kullanımı ve ışıltısıyla her mekâna apayrı bir gösteriş, ihtişam ve güzellik kazandırıyor.

Fatih Arslan’ın Basında Çıkan Haberleri;

https://byfatiharslan.com/basin-haberleri/

https://g.co/kgs/4akdPJ

 

 

İlgili Yazılar