© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Fatih Arslan ve Tasarım Harikası Aynaları
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Fatih Arslan ve Tasarım Harikası Aynaları

Fatih Arslan ve Tasarım Harikası Aynaları

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi
326 0

Aynaların efendisi olarak isminden söz ettiren Girişimci Fatih Arslan bugüne kadar tasarlamış olduğu birbirinden farklı aynı modelleri ile evlerinizin en güzel alanlarını oluşturuyor. Aynanın kısıtlı bir kullanım alanı içerisinde sıkışıp kalmasını istemeyen ve aynanın güzel etkisinin evin her köşesinde hissedilmesi gerektiğini benimseyen Fatih Arslan bu düşüncelerden yola çıkarak çok şık ve özel tasarım aynalara imza atıyor.

Ayna Merkezi adlı firmanın yöneticisi olan girişimci Fatih Arslan aynı zamanda dekorasyon dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri olarak çok merak ediliyor. Aynadan tasarlamış olduğu mobilyalar ünlüler de dahil olmak üzere şık ve göz alıcı evlerde yaşamayı talep eden pek çok dekorasyon hayranlarının dikkatini üzerine çekiyor. Sizler de Fatih Arslan ve hazırlamış olduğu harika tasarım aynaları hakkında bilgi almak ve evinizde ayna ile yapılan çok şık dokunuşlar ile tanışmak istiyorsanız Web sayfasına giriş yapabilirsiniz.

Fatih Arslan ve Sihirli Dokunuşları

Fatih Arslan evinizin farklı köşelerinde ayna kullanımı yaparak tasarımını yapmış olduğu çok özel başka hiçbir yerde benzeri bulunmayan dokunuşlar yapıyor. Aynadan hazırlamış olduğu duvarlar, masalar ve konsollar en çok alaka gören ürünler arasında bulunuyor.

Evinizin duvarlarını baklava desenli ayna modelleri ile farklı bir görünüm olmasını istiyorsanız kaliteli bir işçilik için Fatih Arslan ile iletişim kurabilirsiniz. Daha farklı fikirler alabilir ve hayal edemediğiniz çok daha öte tasarımlar ile sizler de evinizi aynanın büyüleyici olan etkisini bırakabilirsiniz.

Fatih Arslan’nın Basında Çıkan Haberleri;

https://byfatiharslan.com/basin-haberleri/

https://g.co/kgs/4akdPJ

 

 

İlgili Yazılar