© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Fenerbahçe ile Teknik Direktör Löw Anlaştı!

Fenerbahçe ile Teknik Direktör Löw Anlaştı!

Guid3rs Blog Guid3rs Blog - - 2 dk okuma süresi
208 0

Fenerbahçe’de Vitor Pereira’nın görevden ayrılmasının ardından geçici olarak takımın başına getirilen İsmail Kartal’ın yerine kimin geleceği merak konusu olmuştu. Ali Koç’un yıllardır istediği Alman teknik adam Joachim Löw sonunda ikna oldu ve Fenerbahçe ile her konuda anlaştı. Ali Koç ile son bir görüşme yapan tecrübeli teknik adamla mütabakata varıldı. Löw, kendisini Fenerbahçe’ye 3 yıl bağlayacak sözleşmeyi yakın zamanda imzalayacak.

Fenerbahçe’de son dakika haberleri gelmeye devam ediyor… Ali Koç, uzun süredir peşinde olduğu Joachim Löw ile anlaşmaya vardı. Alman teknik adamın şartlarını uygun bulan Ali Koç, Löw ile son bir görüşme yaptı ve taraflar yeni sezon için el sıkıştı.

3 YILLIK İMZAYI ATACAK

Haber Global’den Sercan Hamzaoğlu’nun aktardığı bilgiye göre; Löw zaten Fenerbahçe’ye gelmeyi çoktan kabul etmişti fakat şartlarını Ali Koç ve yönetimine sunup beklemeye geçti. Alman Teknik adamın şartlarını uygun bulan Ali Koç, Löw ile son bir görüşme yaptı ve yeni sezon için resmen el sıkıştı. Löw’ün sözleşme süresi 3 yıl olacak.

ALT YAPI BİLE ONA VERİLECEK

Fenerbahçe’nin anlaştığı Löw, kulüpte adeta uçan kuştan bile haberdar olacak. Yönetimden tam yetki isteyen Alman teknik adam, alt yapı ile de kendisi ilgilenecek. Oyuncuların dışarıdaki hayatına bile dahil olmak isteyen tecrübeli çalıştırıcının resmi imzayı ne zaman atacağı ise bilinmiyor.

İlgili Yazılar