© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Frogwares : The Sinking City Steam Versiyonunu Almayın
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Frogwares : The Sinking City Steam Versiyonunu Almayın

Frogwares : The Sinking City Steam Versiyonunu Almayın

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi
878 0

Geliştirici şirketten uyarı The Sinking City steam versiyonu oyuncular almasın.


Frogwares , Twitter üzerinden yaptığı açıklamada The Sinking City’nin Steam’de yer alan versiyonunun kendilerine ait olmadığı söyledi. Ayrıca şirket , bu versiyonun satın alınmasını önermediklerini ifade etti. Twitter hesabından yapılan açıklamanın aynısı oyunun Steam sayfasında da yer alıyor.

Frogwares : The Sinking City Steam Versiyonunu Almayın 1

2019 yılın PS4 , Nintendo Switch , Xbox One ve PC için çıkan ve iyi bir oyuncu kitlesine ulaşan The Sinking City , bu ayın başlarında PS5 için yenilenmiş bir versiyon ile piyasaya çıkmıştı. Fakat oyun, bugünlerde geliştirici ve dağıtıcı şirketler arasında yaşanan sorunlar ile gündemde.

Sorun Ne ?

The Sinking City’nin geliştiricisi ve dağıtımcısı Nacon arasında yaşanan sorunların sebebi Frogwares’in Nacon’un sözleşmede yer alan kurallar çerçevesinde ödemelerini yapmadığını ve bu sebeple de sözleşmeyi feshetmesine dayanıyor ama Nacos bu iddiaları kabul etmiyor. Geliştirici şirket , bu anlaşmazlık ortamında PS5 için oyunun hem geliştiricisi hem de dağıtıcısının kendileri olduğunu ifade ediyor.

The Sinking City ile ilgili tek problem bu da değil. Oyunun PS4 sürümüne sahip oyuncular , PS5 için yükseltme alamıyor. Bu durumun sebebi ise geliştirici ve dağıtıcı şirketler arasında yaşanan yasal süreçler…

İlgili Yazılar