© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Galataport'ta Eşsiz Lokanta
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Galataport’ta Eşsiz Lokanta

Galataport’ta Eşsiz Lokanta

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi
301 0

İstanbul’da sayısız ve modern yemek mekanları bulunuyor. Ancak bu mekanların bir kısmında yemeklerin lezzetsiz oluşu bu mekanlara bir daha gitmemeye sebep olabiliyor. Bu anlamda son dönemlerin en kaliteli Galataport Mekan ve restoran zincirlerini Vandal Restoran oluşturuyor. Restoranda birbirinden özel yemek sunumları yapılırken mekanın aurası da kişilere keyif veriyor. Toplantı ve davetlerde sıkça tercih edilen bu mekan aynı zamanda kişilere franchising sunuyor. Kendi işini yapmak isteyen kişiler Vandal restoranlar zincirinin bir parçası olabiliyor.

Vandal Restoranda Yemek Sunumları

Galataport’ta size özel bir mekanda yemek yiyerek keyifle vakit geçirmek için Vandal sitesini tercih edebilirsiniz. Sitede eşsiz ve mükemmel sunumlara yer veriliyor. Vandal Restaurant sunmuş olduğu yemek, sıcak ikramlar, içecek, tatlı ve gurme lezzetlerle konuklarına eşsiz lezzetler tattırıyor. Muhteşem dizaynı ve konsepti ile mükemmel mekan arayanlara hizmet veriyor.

Vandal ile Franchising İmkanı

İstanbul veya Türkiye’nin tüm şehirlerinden restoran zincirlerinin bir parçası olmak isteyenler siteden hizmet alabiliyor. Galataport Restaurant ve mekan gibi bir mekana sahip olmak için siteyi tercih edebilirsiniz. Siteden franchising hizmetleri ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz. Kendi işinizi yapmak ve eşsiz bir mekanın sahibi olmak için siteden bilgi edinebilirsiniz. Franchising konusunda tecrübe sahibi olmak ve gerçek anlamda iş yapacak bir mekana sahip olmak için siteyi tercih edebilirsiniz. Vandal sitesi ile iletişim kurabilir, tüm detayları edinebilirsiniz.

 

 

 

İlgili Yazılar