Sitemize üye olarak beğendiğiniz içerikleri favorilerinize ekleyebilir, kendi ürettiğiniz ya da internet üzerinde beğendiğiniz içerikleri sitemizin ziyaretçilerine içerik gönder seçeneği ile sunabilirsiniz.
Sitemize üye olarak beğendiğiniz içerikleri favorilerinize ekleyebilir, kendi ürettiğiniz ya da internet üzerinde beğendiğiniz içerikleri sitemizin ziyaretçilerine içerik gönder seçeneği ile sunabilirsiniz.
Üyelerimize Özel Tüm Opsiyonlardan Kayıt Olarak Faydalanabilirsiniz
Galatasaray Erkek Voleybol takımı, TVF AXA Sigorta Efeler Ligi’nin 11. Haftasında Bingöl Solhanspor ile Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda karşılaştı. Karşılaşmadan 3-0’lık net galibiyet ile ayrılan Galatasaray’da başarılı orta oyuncu Vahit Emre Savaş açıklamalarda bulundu.
Vahit Emre Savaş: “Bireysel olarak her sezon hep üstüne ekleyerek bitirmek benim sabit hedefim. Bu misyon sayesinde, bu sene de oyunumun üstüne daha fazla eklediğime ve eklemeye devam ettiğime inanıyorum. Takım olarak Galatasaray ismi her zaman şampiyonluk ve kupalar ile anılır. Biz de takım olarak her zaman şampiyonluk ve kupalar kazanmaya yönelik oyun oynuyoruz. Umarız sezon sonunda da yeni başarılar elde ederiz ve sonu kupa ile biten bir sezonu daha noktalarız.”
Bu İçerikte Ne Okuyacaksınız ?
Takımda mükemmel bir uyum ve aile ortamı var
Takım olarak çok güzel bir hava yakaladık. Takım arkadaşlarımın hepsi ile aramız çok iyi. Saha içinde ve saha dışında; aile ortamımız var. Abili, kardeşli; birlikte düzenlediğimiz etkinlik, buluşmalar ile daha da samimi oluyoruz. Elbette bu uyum oyunumuza yansıyor. Bugün bu uyum, Solhan Belediyespor müsabakasında da sahaya yansıdı. 3-0’lık net galibiyetten ötürü çok mutluyum.
Taraftarlarımız ile daha güçlüyüz
Bizlere olan inançları gün geçtikçe artan, iç saha maçlarımızda salonu dolduran ve gittiğimiz her deplasmanda yalnız bırakmayan Büyük Galatasaray taraftarına sonsuz teşekkür ederim. Onlarla birlikte daha güçlüyüz.
Yorum Yaz