Sitemize üye olarak beğendiğiniz içerikleri favorilerinize ekleyebilir, kendi ürettiğiniz ya da internet üzerinde beğendiğiniz içerikleri sitemizin ziyaretçilerine içerik gönder seçeneği ile sunabilirsiniz.
Sitemize üye olarak beğendiğiniz içerikleri favorilerinize ekleyebilir, kendi ürettiğiniz ya da internet üzerinde beğendiğiniz içerikleri sitemizin ziyaretçilerine içerik gönder seçeneği ile sunabilirsiniz.
Üyelerimize Özel Tüm Opsiyonlardan Kayıt Olarak Faydalanabilirsiniz
Sıradaki içerik:
Monador Otomatik Kayar Kapı Modelleri ve Fonksiyonları
Boran Kuzum, Çağlar Çorumlu ve Serkan Keskin, Hürriyet YouTube kanalında yayınlanan ‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’ programına konuştu. Ünlü oyuncular, dostluklarından yeni projeleri olan ‘Hazine’ filmine kadar pek çok konuyu anlattı.
Farklı rollere açık olduğunu söyleyen Çağlar Çorumlu “Biz oyuncuyuz ve her rolü oynamaya talibiz. Bir de komik adam şişman olacak; zayıf, çirkin adam kötü olacak gibi şeyler var. Bunlar bir film içinde estetik anlamda kullanılabilir ama bir de oyunculuk var” dedi. Rol arkadaşı Serkan Keskin ise şöyle ekledi: “Şu an o kadar tek tiplilik var ki… Gerçekten herkes birbirine benziyor. Hiç tanımadığım birini ekranda gördüğümde ayırt edemiyorum.”
Konu arkadaşlığa gelince Boran Kuzum’u sığınacağı bir liman gibi gördüğünü söyleyen Çağlar Çorumlu “Boran dostum oldu. Serkan’la zaten uzaktan birbirimize selam gönderdiğimizde bile eğleniyoruz” diye ekledi.
‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’ her cuma saat 14.00’te yeni bölümüyle Hürriyet YouTube kanalında yayında.
Yorum Yaz