© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Hızlı Seri İlan Ver
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Hızlı Seri İlan Ver

Hızlı Seri İlan Ver

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 4 dk okuma süresi
248 0

Seri ilan için farklı internet siteleri hizmet vermektedir. Seri ilan verebilmek için öncelikli olarak ilan metnini oluşturmak yeterli olacaktır. İlan metnini oluştururken daha önce yayınlanmış olan ilan metinlerinden örnek alınabilmektedir. Pek çok farklı gazete sayfasının sizlere özel sunulmuş olan ilan paketlerin web siteleri içerisinde yer almaktadır. Bu ilan paketlerinden istenilen ve ihtiyaca uygun olan paketi seçerek ilan vermeniz mümkündür. Böylece ulusal olarak Türkiye’de yayın yapan gazetelere ulaşım sağlamak mümkündür.

İlanlar yerel gazetelerde verilebileceği gibi ulusal gazetelerde verilebilmektedir. Pek çok farklı ulusal gazeteler yüksek tiraja sahip olup daha fazla kitleye ulaşma şansını sizlere vermektedir. Ancak yerel gazetelerinde bulundukları bölgelerde etkileri yaslanamayacak kadar fazladır. Böylelikle herhangi bir sorun yaşamaksızın kendi kafanızda oluşturduğunuz kitleye ulaşarak ilanlarınızı ulaştırabilirsiniz. Bunun için yapılması gereken şey ilan metnini kafanızda oluşturmanız olacaktır. Sonrasında Seri Pano sitesinde her tür ilanı ücretsiz olarak yayına alabilirsiniz.

Seri ilan oluşturma

Ücretsiz ilan ver şeklinde araştırmalar insanlar tarafından yapılarak arama butonlarında gerçekleşmektedir. Öncelikli olarak ücretsiz ilan verme konusunda ilan sahipleri bir araştırma yapmaktadır.

Pek çok farklı gazete ilan açılacak olan bölümü kendi alanlarında ayrıyeten yayınlamıştır. Gazeteler bu alanlara insanların ilan vermesi için ayrıca ayırmış durumdadır. İlan verebilmenin pek çok farklı yolu ve türü bulunmaktadır. Öncelikli olarak seri ilanlar ulusal gazetelerde günlük, haftalık veya aylık olarak yayınlanan küçük ilanlara denmektedir. Minimum olarak 3 kelimeden oluşan ilanlara genel ismini vermektedir.

Gazeteler belirlemiş olduğu kampanyalarla birlikte ilan sayfaları denilen bu sayfalarda seri ilanlar firmaların şirketlerin eleman bulmalarını kolaylaştırmak adına açılmıştır. Aynı zamanda insanların daire, arsa veya araç gibi özel mülklerini satmasını da kolaylaştırmak amaçlı açılmaktadır. Bununla birlikte Seri Pano sitesi ücretsiz ilan platformu olarak her gün milyonlarca insana ulaşmaktadır. Gazete ilanlarına nazaran çok daha uygun koşullarda aynı verimlilik burada yer almaktadır.

Anında seri ilan aç

Sarı sayfalar denilen bu alanlarda aciliyeti bulunan ilanları yayınlamak mümkündür. Bu ilanlar başlıklardan oluşan alt üst çizgili, sarı kutulu, gri zeminini ve çerçeveli olmak üzere pek çok farklı şekilde olmaktadır. Dolayısıyla ilanları bu özellik kazandırılması özellikle Sarı kutulu olması ilanı daha dikkat çekici bir hale getirmiştir. Örneğin bir firma kendisine bir eleman arıyorsa onun için en önemli şey zaman tasarrufu yapmaktır. Seri Pano sitesine vermiş oldukları eleman bulma ilanıyla alakalı daha hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleştirmiş olmaktadır.

Seri Pano internet sitesinden ücretsiz olarak üyeliğinizi gerçekleştirerek anında seri ilan aç özelliğinden faydalanabilirsiniz. İstediğiniz kriterlerde bir ilan oluşturarak bu ilanı hemen yayına alabilirsiniz. Yayınınız ilana alındığından itibaren her gün binlerce kişinin bu ilana ulaşacağından emin olabilirsiniz. Hızlı ve ücretsiz ilanlar için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Yazılar