© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

İsa Tozkar Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? Ne İş Yapar? ESTHETICANA’nın Kurucusu İsa Tozkar’ı Tanıyalım
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. İsa Tozkar Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? Ne İş Yapar? ESTHETICANA’nın Kurucusu İsa Tozkar’ı Tanıyalım

İsa Tozkar Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? Ne İş Yapar? ESTHETICANA’nın Kurucusu İsa Tozkar’ı Tanıyalım

Guid3rs Blog Guid3rs Blog - - 2 dk okuma süresi
274 0

08.07.1986 yılında Muğla’nın Dalaman ilçesinde dünyaya gelen İsa Tozkar, Türkiye’nin estetik tedavilerinde önde gelen ESTHETICANA’nın kurucusudur. Saç ekimi, plastik cerrahi ve estetik diş tedavisi alanlarında profesyonel hizmet vermektedir.
Estetik tedavilerinin yaygınlaştığı günümüzde hastalarına son derece doğru ve kaliteli hizmetler sunmaktadır.

Saç ekimi ve estetik cerrahi gibi alanların mutlaka uzman eller tarafından gerçekleştirilmesi gerektiğini savunan Tozkar, alanında uzman ekibi ile birlikte modern teknolojinin getirdiği yenilikleri estetik tedavilerinde uygulayarak adından söz ettirmeyi başarmıştır. Dünyanın birçok yerinden Türkiye’ye gelen hastalarına en iyi hizmeti sunabilmek için gelişen tüm yenilikleri yakından takip etmekte ve çeşitli projeler geliştirmektedir.

Hasta memnuniyetini öncelikleri arasında tutan İsa Tozkar, hastalarının yoğun talep ve istekleri doğrultusunda Brezilya ve Meksika’da da saç ekimi klinikleri açarak hastaları ile daha yakından ilgilenmektedir. İsa Tozkar’ın saç ekimi ve diğer tüm estetik alanlarındaki tecrübesi hastalarının güvenini kazanmaktadır.

Dünyanın dört bir yanından gelen hastalarının ihtiyaç ve isteklerini dikkate alarak operasyonlarının başarıyla gerçekleşmesi için son teknoloji ekipmanlar ile çalışmalar sağlamaktadır. Hedefi, güçlü uzman ekibi ile birlikte dünyanın tüm ülkelerine açılarak saç ekimi ve estetik tedavilerinden yararlanmak isteyen tüm hastalarına modern ve profesyonel tedaviler sunmaktır.

İşte İsa Tozkar’ın Resmi Instagram Hesabı:

https://www.instagram.com/thetozkar/

İlgili Yazılar