© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Just Cause Mobile Duyuruldu
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Just Cause Mobile Duyuruldu

Just Cause Mobile Duyuruldu

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi
1472 0

Square Enix Spring 2021 etkinliğinde Just Cause mobile duyuruldu.

Bugün gerçekleştirilen Square Enix Spring 2021 etkinliğinde mobil oyunlar konusuna oldukça yer ve önem verildi. Duyurulan oyunlardan en dikkat çekenlerinden birisi de son 15 yılda dört farklı oyunuyla modern aksiyon oyun tarihinde mihenk taşı haline gelmiş TPS serisi Just Cause.

 Just Cause mobile

Just Cause : Mobile Oyunculara Neler Sunacak ?

Just Cause mobile oyunculara 4 farklı mod sunacak. Bunlar ; hikaye , çevrimiçi rekabetçi , co-op ve meydan okuma. Hikaye modunda oyuncular , Firebrand adlı gizli bir programın üyesi olarak Darkwater adlı düşman güçlerine karşı savaşacak. Diğer mod olan çevrimiçi rekabetçi modda , 10 kişiden oluşan 3 farklı takım oluşturulacak ve oyuncular ekip arkadaşları ile sahip oldukları üstü güvende tutmaya çalışacak.

Üçüncü mod olan co-op modunda ise oyuncular arkadaşları ile birlikte verilen görevleri yapacak. Geldik son moda , meydan okuma modu ! Bu modda oyuncular yeteneklerini test edebilecek.

Just Cause : Mobile Ücretli mi ?

Android ve iOS cihazlar için çıkacak olan Just Cause : Mobile ücretsiz olarak sunulacak.

https://youtu.be/tdsn7YaX1OY

Just Cause : Mobile oynanış videosuna buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca bu buraya tıklayarak “oyun” kategorimizi inceleyebilirsiniz.

İlgili Yazılar