© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Karaca’dan Yeni Hatır Barista
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Karaca’dan Yeni Hatır Barista

Karaca’dan Yeni Hatır Barista

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 3 dk okuma süresi
318 0

Küçük ev aletlerinde iddialı ve inovatif ürünleri ile adından söz ettiren Karaca, tüketicinin evde farklı kahve lezzetlerini yapma arzusundan yola çıkarak tasarladığı Hatır Barista’yı kahveseverlerle buluşturuyor. Farklı İtalyan kahvesi lezzetlerini Türk kahvesinin benzersiz tadıyla yeniden yorumlayan Hatır Barista ile kahve keyfi artık evinizde. Dünyada ilk defa latte, cappuccino ve americano gibi kahveleri Türk kahvesi bazı ile hazırlayan Hatır Barista, Latte Türk ve Cappuccino Türk kahveleri ile evinizdeki kahve keyfinizin vazgeçilmezi olacak.

Hatır Barista ile başta Latte Türk ve Cappuccino Türk olmak üzere közde Türk kahvesi ve sütlü Türk kahvesi yapabilir, süt ısıtma özelliğiyle farklı sütlü içecekler hazırlayabilirsiniz. İsterseniz közde Türk kahvesi, sıcak çikolata, sütlü Türk kahvesi ve sütlü içecekler yapabilir ya da sadece süt ısıtmak için kullanabilirsiniz.

Hatır Barista ile tüm bu lezzetleri evinizde her gün deneyimleyebilirsiniz.

Hatır Barista’nın iki yıldızı: Latte Türk ve Cappuccino Türk

Karaca’nın yeni kahve makinesi Hatır Barista, Türk kahvesinin zengin aromasını İtalyan kahveleri lezzetleri ile buluşturuyor. Bu iki kahve kültürünün sentezi ile ortaya çıkan Latte Türk ve Cappuccino Türk kahvelerini yapmak Karaca’nın yeni Hatır’ı ile çok kolay ve keyifli. Farklı lezzetler deneyimlemek isteyenler ise bu makine ile barista becerilerini ortaya koyuyor.

Dripper’da damıtma tekniği ile süzülen Türk kahvesi, latte, cappuccino gibi kahvelerin bazını oluşturuyor. Espresso yerine kullanılan Türk kahvesi bazını lezzetli bir Latte Türk, Cappuccino Türk’e dönüştürmek için tek yapılması gereken süt köpürtme yoğunluğunuzu tercihinize göre ayarlamak. İdeal lezzeti yakalamak isteyenler için makinenin altında bulunan bilgilendirme çekmecesi ise elinizin hep altında, yanınızda.

Hatır Barista ile evinizdeki kahve sunumları artık daha ayrıcalıklı. Süt köpürtme aparatıyla tüm sütlü içecekleriniz için kıvamlı köpükler hazırlarken, özel ağızlı Barista cezvesisayesindekahvelerinizi uzman bir barista gibi fincanınıza koymanıza yardımcı oluyor.

Hatır Barista, geleneksel közde Türk kahvesini tercih edenlerin yanı sıra sütlü kahve ve sıcak çikolata severlerin de vazgeçilmezi olacak. Karaca’nın web sitesinden kolayca ulaşılabilir olan, bu makineye özel hazırladığı tarif kitapçığı ise farklı tarifleri denemek isteyenlerin ilgisini çekecek.

Hatır Barista’yı temizlemek de kahve hazırlamak kadar pratik. Quick Clean Technology’ye sahip,kolay temizlenebilir cezvesi ve temizleme fırçasıyla, temizliği düşünmeden kahvelerinizin tadını çıkarabilirsiniz.

İlgili Yazılar