© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Kolajen Tablet
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Kolajen Tablet

Kolajen Tablet

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi
201 0

Kolajen tabletleri almayı düşündüğünüzde, takviyenin kaynağını ve kalitesini düşünmek önemlidir. Piyasada birçok farklı kolajen takviyesi markası vardır ve hepsi eşit yaratılmamıştır. Araştırmanızı yapmak ve saygın bir şirketten yüksek kaliteli bir ek aldığınızdan emin olmak önemlidir.

İki ana kolajen türü vardır: hayvan bazlı ve bitki bazlı. Hayvan bazlı kolajen, sığır eti, tavuk veya balık gibi kaynaklardan gelir. Bitki bazlı kolajen, pirinç, soya veya bezelye gibi kaynaklardan gelir. Her iki kolajen türünün de kendine özgü faydaları vardır.

 

Kolajen tabletleri en yeni takviye trendi ve kişinin sağlığı için birçok faydası olduğu söyleniyor. Kolajen ciltte, kemiklerde, kaslarda, tendonlarda ve bağlarda bulunan doğal olarak oluşan bir proteindir. İnsanlar yaşlandıkça, kolajen üretimi yavaşlar, bu da zayıflamış kemik ve eklemlerin yanı sıra kırışıklıklara ve diğer yaşlanma belirtilerine yol açabilir. Günlük bir kolajen tablet almak, vücudun doğal kolajen üretimini yeniden oluşturmaya yardımcı olarak genel sağlığı ve zindeliği iyileştirmeye yardımcı olabilir.

Bu takviyeler, yiyecek veya içeceklere eklenebilen sıvı damlalar veya tozlar dahil olmak üzere birçok biçimde gelir. Ek olarak, portakal ve limon-kireç gibi çeşitli tatlarda bulunan çiğneme tabletleri vardır. Tipik olarak otla beslenen sığır, vahşi balık veya yumurta kabuğu zarı özü gibi doğal kaynaklardan hidrolize tip 1 ve 3 kolajen içerirler.

 

İlgili Yazılar