© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Kolye Ucu Tercihlerinizde Gözde Bir Seçim
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Kolye Ucu Tercihlerinizde Gözde Bir Seçim

Kolye Ucu Tercihlerinizde Gözde Bir Seçim

Guid3rs Blog Guid3rs Blog - - 2 dk okuma süresi
437 0

Kendinize almak için sürekli olarak aradığınız fakat bir türlü içinize sinen bir ürün bulamadığınızda karşınıza çıkarak sizi yolun sonuna geldiğine ikna eden, görünümü ve güzelliği ile insanı mest eden kirpikli kolye ucu oldukça güzel olmasının yanı sıra üzerine yükleyeceğiniz anlamlarla daha değerli, daha güzel bir hal alacaktır. Bununla beraber her daim yanınızda taşımaya da uygun bir ürün olarak Bayar Gold isminin güvencesi ile satışa sunulmaktadır.

Ürün sevdiklerinize ya da kendinize almanız durumunda herhangi bir kaşıntı ve alerji durumu ile de karşı karşıya bırakmamaktadır. Gerekli testlerden geçmiştir ki Bayar Gold adı altında yüzde yüz gerçek altın olarak satıştadır.

Kolye Ucunuz Bayar Gold Güvencesi İle

Altın ayarı olarak on dört ayar belirlenen, üzerinde de buna uygun damga ve patentini bulunduran kirpikli kolye ucunun ağırlığı ortalama olarak 1,58 gram şeklindedir. Elbette bunda aşağı ve yukarı olacak şekilde yüzde onluk bir sapma gerçekleşebileceği gibi ürün size kontrollerden geçirilmiş, patentli bir şekilde gönderilmektedir.

Gönderim sırasında da yaşanma durumu olan herhangi bir sıkıntıya karşı durmak için, kolye ucu size teslime dilene dek olabilecek olan çalınma, kaybolma ve zarar görme gibi durumlara karşı sigortası yaptırılmış olacaktır. Bunun yanında ilk gördüğünüz anki gibi hep çok seveceğiniz bu kolye ucu, size de çok yakışacak ve kıyafetlerinize de oldukça büyük bir uyum sağlayacaktır.

Kaynak:  https://www.bayargold.com/urun/14-ayar-altin-tasli-kirpikli-mavi-gozlu-kolye-ucu

 

 

İlgili Yazılar