© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Konut sigortası ile eviniz güvence altında olsun
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Konut sigortası ile eviniz güvence altında olsun

Konut sigortası ile eviniz güvence altında olsun

Guid3rs Blog Guid3rs Blog - - 4 dk okuma süresi
371 0

Konut sigortası özellikle de son yıllarda bireylerin çokça başvurdukları ve onların içlerini rahatlatan faydalı bir sigorta çeşididir. Konut sigortası sayesinde bireyler evlerinde herhangi bir sıkıntıya karşı geniş kapsamlı bir poliçe oluşturarak hem eşyalarını hem de konuklarına garanti altına alabilmektedirler. Konut sigortası ülkemizde birçok sigorta kuruluşu tarafından gerçekleştirilebilecek bir hizmettir. Konut sigortası hesaplama işlemleri hem konut sigortasının dahil edilebileceği alanları konu başlıklarını hem de poliçenin kapsamında ifade ederek belirlenmektedir. Esasında konut sigortası ne kadar çok alanı kapsarsa elbetteki poliçenin miktarı da o kadar yüksek olacaktır. Bu konuyla ilgili olarak paket şeklinde hizmet sunan bazı sigorta şirketleri de bulunmaktadır.

Konut sigortası yaptırırken araştırın

Ülkemizde birçok sigorta kuruluşu konut sigortası işlemlerini gerçekleştirebilmektedir. Bu yüzden bireylerin sigorta yaptırırken son derece detaylı bir araştırma yapmaları ve tek tek fiyat politikalarını takip etmeleri gerekmektedir.dolayısıyla yapılması gereken şey aslında sigorta kuruluşları ile yüz yüze ya da telefon üzerinden irtibat kurmaktır. Fakat ülkemizde bunun müşterilerinin adına yapan ve herhangi bir sigorta ile ilgili olarak poliçe kapsamında detaylarını ve tekliflerini müşterilerine ileten bir kuruluş bulunmaktadır. Bifiyatla sigorta bu anlamda ülkemizde faaliyet yürüten sigorta kuruluşlarının konut sigortası deprem sigortası trafik sigortası sağlık sigortası tamamlayıcı sağlık sigortası gibi birçok sigorta alanı konusunda onlara destek veren lider bir kuruluştur. Firma kurmuş olduğu profesyonel altyapısı sayesinde bireylerin almak istedikleri sigorta hizmetine dair detayları ve sigorta paketlerinin fiyatlarını müşterileriyle paylaşmaktadır. Bu sayede müşterilerinin herhangi bir şekilde tek tek sigorta şirketleri ile irtibat kurmak için vakit kaybetmelerine mani olmaktadır.

7 gün 24 saat hizmet sunar

Bifiyatla sigorta bireylere özellikle de müşterilerinin sıkıntı durumlarında onlara çözüm sunmaktadır. Bu noktada da 7 gün 24 saat hizmet veren bir müşteri destek hattını hayata geçirmiştir. Kuruluş bireylerin tek tek sigorta şirketleri ile irtibat kurmalarını sigorta şirketlerine gitmelerine veyahut onlarla telefonda görüşmelerine Mahal vermeden en detaylı bir biçimde sigorta tekliflerini onlara sunmaktadır. Konut sigortası da kapsamı epeyce genişletilebilecek bir sigorta çeşididir.

Konut sigortasının kapsamı genişletilebilir

Konut sigortası deprem yangın sel su basması hırsızlık ve buna benzer olaylarda kişilerin başvurmaları gereken ve bu gibi aksaklıkları gidermeye gayret gösteren bir sigortadır. Bireyler konutlarının bulunduğu bölgedeki risk faktörlerini göz önünde bulundurarak sigorta şirketleri ile irtibat kurup Bu anlamda poliçelerinin kapsamında genişletebilir imkânına sahiptirler. Tıpkı konut sigortasında olduğu gibi bireyler işyerlerini de sigorta ettirebilmek de ve doğal afetler başta olmak üzere birçok sıkıntıdan işyerlerini koruyabilme imkânına sahip olabilmektedirler. İşyeri sigortasında da yine doğal afetler hırsızlık yangın sel gibi konularda işyerlerini sigortalatmak ve onları korumak mümkün olmuştur.

Kaynak: https://bifiyatla.com/konut/

İlgili Yazılar