© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

LITTLE CAESARS’TA NEFİS CUMA BAŞLADI
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. LITTLE CAESARS’TA NEFİS CUMA BAŞLADI

LITTLE CAESARS’TA NEFİS CUMA BAŞLADI

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi
246 0

Günlük taze hamur, yeni hasat domates sosu, markaya özel üretilmiş gerçek mozzarella peynirli pizzalarıyla kalplerde yer eden Little Caesars’ta Nefis Cuma Günleri başladı. Little Caesars, 25-26-27 Kasım tarihleri boyunca web sitesinden ve uygulamadan verilecek her siparişe nefis Çıtır Tavuk Topları hediye edecek.

Her şey her zaman nefis

Her zevke hitap eden pizzalarıyla paylaşma duygusunu artıran Little Caesars, pizzaseverleri mutlu edecek kampanya ve indirimlerine kesintisiz devam ediyor. Dünyayı etkisi altına alan Black Friday konseptini, yıllardır Nefis Cuma olarak uygulayan Little Caesars bu yıl, 25-26-27 Kasım tarihleri boyunca web sitesinden ve uygulamasından verilecek her siparişte Çıtır Tavuk Topları hediye ediyor.

2si1 Arada Pizza’yı denemenin tam zamanı

Türkiye’nin ilk nefis kenar pizzasının da mucidi Little Caesars’ın menüsünde klasik pizzalara ek olarak Sucukbol, Turkish Mix, Etibol, Kavurmalı gibi Türk lezzetleri ve Sezar Et Döner, Sucuk Ekmek, Sezar Tost gibi Türkiye’ye özel yan ürünler de yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde, yarısı peynir ve yarısı sucuktan oluşan ve “Ekstra Peynir Ekstra Sucuk” mottosuyla 2si1 Arada Pizza’yı satışa sunan Little Caesars, bu özel ürünle pizzaseverleri bir kez daha şaşırttı. Nefis Cuma günleri için web sitesine ve uygulamaya girin, hem ağız tadınıza en uygun pizzayı hem de hediye Çıtır Tavuk Toplarınızı kaçırmayın.

Little Caesars lezzetleri için sipariş vermek ve yatırım koşulları hakkında ayrıntılı bilgi için www.littlecaesars.com.tr adresi ziyaret edilebilir.

İlgili Yazılar