© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Makine İmalatının Önemi
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Makine İmalatının Önemi

Makine İmalatının Önemi

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi
226 0

Günümüz dünyası makineleşmeyi ve otomasyonu gerektiriyor. Gıda, enerji, makine imalat sektörü başta olmak üzere tüm sektörlerde makineler önemli bir rol oynuyor. Depares firması imalat alanında hizmet veren önemli kuruluşlarımızdan birisidir. Bu firma taşıyıcı sistemler, konveyörler, paslanmaz tank ve gıda makineleri imalatı gibi önemli işlere imza atıyor. Firma imalat faaliyetlerine 2010 yılında Eskişehir’de başlıyor. Daha sonra kendisini geliştirerek geniş ve kapalı bir alana taşınıyor. Bu tarihten itibaren birçok alanda müşterilerine hizmetler sağlıyor.

Lazer ve Plazma Kesim İşleri

Metal sacları işlemek için lazer ve plazma gibi ünitelere ihtiyaç duyulur. Bu üniteler Depares firmasında mevcuttur. Her türlü metal incelikle bu adreste işleniyor. Firma gıda, kimya ve havacılık sanayine işlediği parçalar neticesinde bu sektöre katkılarda bulunuyor. Firmanın yapmış olduğu önemli imalatlardan birisi de gıda makineleri oluyor.

Taşıyıcı Sistemler: Konveyör ve Elevatörler

Depares firmasının yapmış olduğu önemli işlerden birisi de konveyör ve elevatör tasarımıdır. Konveyörler ve elevatörler gıda sanayi başta olmak üzere birçok alanda kullanılabiliyor. Depares firması konveyör ve elevatör tasarımı işlemlerini de severek yerine getiriyor. Bu çatı altında verilen hizmetler daima kaliteyi simgeliyor. Makine imalat alanında uzun yıllardan bu yana hizmet veren firmayı sizlerde gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Depares makine imalatı alanındaki işlerine hız kesmeden devam ediyor. Makine tasarımı da bu adreste mümkün oluyor.

İlgili Yazılar