© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Meşrubat Dolabı Kullanımı
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Meşrubat Dolabı Kullanımı

Meşrubat Dolabı Kullanımı

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 3 dk okuma süresi
493 0

Meşrubat koymak için tasarlanan soğutucu dolaplar, üretim özelliklerinden dolayı soğuk içilmesi tavsiye edilen her türlü içeceğin güvenli bir şekilde saklanmasına yardımcı olmaktadır. Müşterilerin, özellikle yaz günlerinde büyük bir artış meydana gelen soğuk içecek talepleri bu üst düzey ürünler aracılığı ile karşılanmaktadır. Meşrubat dolapları, cam kapılı dolaplar, ürün kapasitelerine ve boyutlarına göre birbirinden farklı seçeneklere sahiptirler. Ayrıca bu dolaplar, sahip oldukları enerji tüketim sınıfına bağlı olarak da birbirlerinden ayrılabilirler. Meşrubat dolabı içim kalitesi bakımından soğuk olarak tercih edilen çeşitli içeceklerin kolaylıkla saklanabilmesini sağlamaktadır.

Meşrubat Dolapları Kaç Derece Olmalıdır?

Soğutucunuz en iyi soğutma performansını 32°C ortam sıcaklığı ve %65 nem ortamında vermektedir. Bu nedenle soğutucunuzun çalışacağı ortamın bu sıcaklık seviyelerinde olmasına dikkat etmelisiniz. Soğutucunuzun sorunsuz soğutma yapabilmesi için ön alt panjurunun önüne karton, kutu vb. malzemeleri koymamaya özen göstermelisiniz. Soğutucunuzu açık havaya maruz kalacak şekilde dış ortama koymamaya dikkat etmeniz gerekmektedir. Soğutucunuzun kompresör kısmının sağlıklı bir şekilde çalışması için mutlaka hava giriş ve çıkışının rahat ve serbest olması gerekmektedir. Meşrubat dolabını duvara yanaştırırken duvar ile soğutucu arasında en az 10 cm boşluk olmasına özen göstermeniz gerekmektedir.

Dolap ayarlarınız ve kurulum destekleriyle ilgili detaylı bilgiye envoytec adresinden ulaşabilirsiniz.

Meşrubat Dolabı Neden Soğutmaz?

Meşrubat dolapları, Şarküteri dolapları, şişe dolapları, buzdolapları ve kullandığımız diğer dolapların birçok soğutmama nedeni bulunmaktadır. Dolapta bulunan su kanallarının tıkanması, arka kısmında bulunan kompresör denen cihazın arızalanmış olması, fandan kaynaklanan bir sorunun olması dolaplarda bulunan rezidanslarda yanma meydana gelmiş olması, boruların yıpranmış ya da tıkanmış olabilmesi ihtimali vardır. Bunların yanı sıra mekanik timerin arızalanmış olması, kartta meydana gelen arızalanmalar, Buzdolabının kapaklarının uzun süre açık kalmış olması, Elektriklerin uzun süre olmaması, Freon gazının kanallardan sızma ihtimalinin olması gibi birçok nedenden kaynaklı soğutma işleminde sorun yaşanmaktadır.

Dolaplarınız soğutma işlemi yapmıyor ise üzerinde bulunan ısı ayarını bir tık yükseltin ve dolabınızın açma kapama düğmesine basın. Sorun düzelmedi ise bir uzmana başvurmanız daha sağlıklı olacaktır. Çünkü diğer problemleri kendiniz destek almadan çözeme ulaştıramazsınız ve daha büyük sorunlara yol açabilirsiniz. Dolaplarınızla ilgili tüm teknik destek ve hizmetlere envoytec adresinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: https://envoytec.com/urun/nestor/

 

İlgili Yazılar