© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

MEVCUT SAHİPLERİNE ÜCRETSİZ ! : Metro Exodus PC Enhanced Edition Duyuruldu
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. MEVCUT SAHİPLERİNE ÜCRETSİZ ! : Metro Exodus PC Enhanced Edition Duyuruldu

MEVCUT SAHİPLERİNE ÜCRETSİZ ! : Metro Exodus PC Enhanced Edition Duyuruldu

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi
1133 0

Oyunculara gelişmiş bir RTX desteği ve yüksek çözünürlükte Metro Exodus oynama imkanı sunan Metro Exodus PC Enhanced Edition duyuruldu.

MEVCUT SAHİPLERİNE ÜCRETSİZ ! : Metro Exodus PC Enhanced Edition Duyuruldu 1

RTX İle Gelen Yenilik

İki yıl önce PC , PlayStation ve Xbox için 4A Games tarafından yayınlanan distopik temalı FPS oyunu olan Metro Exodus , PC sürümü için devrim niteliğinde bir iyileştirme alıyor. Gelen bilgilere göre iyileştirmeden sonra RTX ve NVIDIA DLSS 2.0’ı oyuna eklenecek ve oyunculara sunulacak.

Unutmadan belirtelim oyuncuların Metro Exodus PC Enhanced Edition’ı 4K 60 fps oynayabilmeleri için minimum sistem gereksinimlerinde RTX destekli bir ekran kartına sahip olması gerekmektedir.  

4A Games tarafından gelen açıklamalara göre söz konusu güncelleme Metro Exodus üzerine bir güncelleme olarak gelmeyecek.Metro Exodus PC Enhanced Editon ayrı bir ürün olarak piyasaya sunulacak.

Geliştirici şirketin Steam üzerinden paylaşmış olduğu duyuruya göre mevcut Metro Exodus sahiplerine ( oyunu hangi platformdan satın aldıkları fark etmiyor ) Metro Exodus PC Enhanced Editon ücretsiz olacak.

Oyunun ilkbaharın son aylarında piyasaya sunulması planlıyor.

İlgili Yazılar