© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Mezuniyet Cübbesi
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Mezuniyet Cübbesi

Mezuniyet Cübbesi

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi
353 0

Sektörde cübbe tasarımları ile bulunan firma renk, model ve beden konusunda sınırsız hizmet ile hazırladığı cübbeleri sitesinden tanıtmakta ve aynı zamanda satışını da yapmaktadır. Firmanın ürettiği cübbeleri okul mezuniyetlerinde kullanabilir veya yargı sistemi içerisinde yer alan avukat, savcı veya hakim cübbesi yada imam, nikah memuru olarak kullanabilirsiniz.

Kaliteli Kumaşlardan İmal

Kariyer aşamasında simge olan cübbe mesleki anlamda da yetkiyi temsil eder. Özellikle adalet sektöründe adaletin simgesi olan cübbe ve diğer cübbeler hazırlanırken düğmesiz hazırlanır.

Siyah uzun kollu yaka ve kol ağızları yeşil, kırmızı ve yaka kısmında hafif bir altın renkli işlemesi olan diğer meslek guruplarında ve hakim, avukat ve savcı cübbesi imal edilirken tasarım, işleme, baskı ve dikim aşamalarından profesyonelce geçer. Adrese teslim edilecek ürün özel hazırlanarak paketlenir.

Özel Tasarım

Sipariş öncesi ücretsiz numune gönderimi yapılan firmanın cübbelerini satın almak veya kiralama olanağınız mevcuttur. Yine firma tarafından hazırlanan özel tasrım cübbelerin de hazırlanmasını sağlayan firma ürünlerinde birinci sınıf malzeme kullanır. Renkleri solmayan kumaşlardan üretilen cübbeleri firmadan tek yada toplu sipariş etmek mümkün.

Cübbe Fiyatları

İhtiyaç duyulan avukat cübbesi gibi diğer cübbelerinizi firmadan güvenle temin edebilirsiniz. İletişim sonrası beden ölçünüzü ve renk seçiminizi belirtmek yeterli olacaktır. Üretilen cübbelerde krep, kırışmayan kumaş, mat veya parlak saten ve ipek kumaş malzemesi kullanılır. Üretimi yapılan bu cübbelerin fiyatları kumaşın özelliğine göre değişkenlik gösterir.

 

 

İlgili Yazılar