© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Monster Notebook Fiyat Artışı İçin Açıklama Yaptı
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Monster Notebook Fiyat Artışı İçin Açıklama Yaptı

Monster Notebook Fiyat Artışı İçin Açıklama Yaptı

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi
1546 0

Çip endüstrisinde yaşanan durumlardan dolayı Monster Notebook fiyat artışı konusunda kullanıcılar için açıklamalar yaptı.

Yerli bir bilgisayar üreticisi olan ve yurt dışında açtığı mağazalarla da global pazarda sesini duyuran Monster Notebook şirketinin, covid-19 salgını sebebiyle yaşanan çip krizinden dolayı fiyat artışında bulunması bekleniyor..

Tayvan’da bulunan üreticilerden kaynaklanan ve tüm Dünyayı etkileyen çip endüstrisinde yaşanan sorunların yanı sıra LCD ekran , VRAM gibi bileşenlerin de tedariklerinde büyük sorunlar yaşanıyor.

Monster Notebook fiyat artışı

[ilgiliMakale icerik_id=”1343″]

Monster Notebook Fiyat Artışı Hakkında Resmi Açıklama

Monster Notebook fiyat artışı konusunda resmi açıklamalar şu şekilde.

“Dünyadaki tüm teknoloji markalarının üretim süreçlerini olumsuz etkileyen bu krizin bir süre daha çözülemeyeceğini ön görüyoruz. Bu bağlamda kamuoyunu, yüksek talebe rağmen düşük üretim karşısında yaşanan bu durumun devam etmesi dolayısıyla önümüzdeki dönemde teknoloji ürünlerinin maliyetlerinde önemli bir artışa sebebiyet vereceği konusunda önceden bilgilendirme gereği duyuyoruz.

En yeni teknolojileri pazara en erişilebilir fiyatlarla sunma politikasını benimsemiş bir marka olarak, bugüne kadar fiyatlarımızın etkilenmemesi için üstümüze düşen tüm aksiyonları aldık. Ancak bununla birlikte, kontrolümüz dışında gelişen bu sürecin, ilerleyen dönemde dünya genelindeki tüm üreticiler gibi, Monster Notebook ürünlerinin fiyatlarında zorunlu bir artışa yol açmasını bekliyoruz.”

Sizce yaşanan bu çip krizi gibi donanım sorunları bilgisayar fiyatlarını ne kadar etkiler ? Yorumlarda buluşalım.

İlgili Yazılar