© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Mount & Blade II: Bannerlord Güncelleme Aldı
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Mount & Blade II: Bannerlord Güncelleme Aldı

Mount & Blade II: Bannerlord Güncelleme Aldı

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi
643 0

Birçok hata ve sorun giderildi , Mount & Blade II: Bannerlord güncelleme aldı!

Mount & Blade II: Bannerlord için e1.5.9 adlı yeni beta güncellemesi yayınlandı. Bu güncelleme oyuna Sandbox modu ve birçok içerik ekliyor. Ayrıca Türkçe yerelleştirme ve diğer konularda düzenlemeler yapılmış durumda.

Mount & Blade II: Bannerlord Beta e.1.5.9 Güncellemesi Oyunculara Ne Sunuyor ?

Güncelleme ile gelen Sandox moduyla oyuncular ana hikayeye bağlı kalmadan Kalradya’da yaşayacakları maceraları kendileri belirleyecek. Yani bir oyuncu büyük kayıplar vermişse artık harita da dolaşmak yerine toparlanabilmek adına en yakın dost şehre gidebilecek. Ek olarak bir lordu savaş alanında öldürmek , ilişkilerdeki düşüşü etkilemeyecek.

Ayrıca Sandbox modunda oyuna başlarken karakterin yaş grubu ve kültür seçilebilecek. Bu kültür seçimi serinin eski oyunu olan Warband’de olduğu gibi oyuncunun başlangıç noktasını da belirlemede etken olacak.

Klan ve parti konusunda da oyuncu kontrolünü arttıran güncelleme ile aile üyeleri artık yoldaşlarla birlikte komuta edilebilecek. Eğer oyuncuların bir yoldaşı bir yerde tutsaksa ellerinde olan başka  bir tutsakla takas yapıp onu kurtarabilecek. “Düşmanım düşmanı , dostumdur.” Mantığı ile düşman yerleşim yerindeki dost ve tarafsız lordlar kurtarılabilecek.

Mount & Blade II: Bannerlord güncelleme

Multiplayer Mod İçin İki Yeni Harita Eklendi !

Mount & Blade II: Bannerlord güncelleme ile birlikte Multiplayer modu için iki yeni harita da oyuna eklenmiş durumda. Domogtul Castle ve Ayzar Stronghold adında iki kuşatma haritası da oyuna eklendi. Ayrıca bazı haritalarda yaşanan fizik problemleri de düzeltildi.

TaleWorlds Entertainment bu güncelleme ile oyuncu deneyimi ve oyun akışını bi hayli iyileştirmişe benziyor.

İlgili Yazılar