© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Omega Kurt Paketi Elde Edin!
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Omega Kurt Paketi Elde Edin!

Omega Kurt Paketi Elde Edin!

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi
320 0

Günümüz dünyası büyük bir hızla dijitalleşirken kripto para dünyası da bu oranda yükselmeye devam ediyor. Özellikle de The Wolf – https://thewolf.digital ile birçok işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Sizlere Wolf Pack paketi bile sunuyor! Diğer adı ise $OMEGA’dır. Topluluk Wolf DAO üzerinden gelecek tekliflerine de daima açık bir kapıdan ilerliyor. O nedenle de bir yönetim simgesidir demek doğru olacaktır. Kurt paketi coini $OMEGA sahipleri bunu ellerinde tutarak Ship Coin kazancı elde ediyor. Eğer bu durumu özetlemek gerekirse:

Güçlü eller ve mega getiriler = $OMEGA demek doğru olacaktır.

WOLF’un Sosyal Etkisi

Kurtlar incelendiğinde %5’i kadarı yaşam tarzında vahşi hayatı benimsemiştir. Aynı zamanda hayvan aktivizmi için de ayrılmıştır. Dünya Hayvan Sağlığı Örgütü de bu durumu desteklediğini biliyor muydunuz? Nasıl mı? Ön satış dönemini takip ederek 9. Ay içerisinde piyasaya sürülmüş olan cüzdanlar içerisinde henüz yanmamış Wolf tokenlerin %5 rezervini Dünya Hayvan Sağlık Örgütü alacaktır.

Buradaki temel göreceğiniz husus insanlık sayesinde hayatları oldukça mahvolmuş olan ve tabiat içerisinde de son derece önemli olan vahşi hayvanlara iyilik yapmaktır. Bu temel üzerinden hem ekosisteme hem de kripto para dünyasında büyük bir konumda yer aldığını söylemek mümkündür. İyilik eylemleri daima Wolf ekosisteminde ve topluluğunda devam ediyor. İşlemlerinizi gerçekleştirirken aslında Wolf sayesinde birçok noktaya da parmak basıyorsunuz. Böylece ekosistem üzerinde sizlerin de yardımlarının olduğunu bilmeniz gerekir.

Twitter: https://twitter.com/The_Wolf_Dao

Telegram: https://t.me/The_Wolf_World

İlgili Yazılar