© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Otizm Çocuğunuzun Engeli Olmasın
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Otizm Çocuğunuzun Engeli Olmasın

Otizm Çocuğunuzun Engeli Olmasın

Guid3rs Blog Guid3rs Blog - - 2 dk okuma süresi
348 0

Özel gereksinimleri bulunan çocuklardan biri de otizm sahi olan çocuklardır. Ancak otizm çocuklarınızın hayattan uzaklaşmalarına neden olacak bir durum değil. Otizmli çocuklar, gerekli destekleri aldıkları müddetçe topluma yararlı ve kendileri gereksinimlerini en iyi şekilde görebilecek bireyler haline de gelebilirler. Bu aşamada da olması gereken en büyük avantajlar, Bayrampaşa otizm merkezi bünyesinde sizlere sunulmaktadır. Çocuklarınızın her konuda destek alabilmeleri, akranlarına yetişebilmeleri ve sizin ilgi alanınız haricinde de var olabilmeleri için Altıncı His Özel Eğitim Merkezi etkin bir biçimde çalışmaktadır.

Altıncı His Özel Eğitim Merkezi kurulduğu zamandan bu yana otizmli çocukların toplum içerisinde var olabilmeleri, gerekli bilincin oluşturulması ve geleceğe en iyi şekilde hazırlanmaları konusunda etkilidir. Çünkü sunduğu hizmetler bir hayli geniş kapsamlı olmanın yanında çocuklarınızın bulunan eksikliklerini ortadan kaldırmaya yöneliktir. Yani aslında çocuklarınızın gelişim seviyesini yükseltmek ve en iyi adımları atmalarına yardımcı olmak noktasında Altıncı His Özel Eğitim Merkezi aktif bir hizmet merkezidir.

Çocuklarınızın Gelişimini Destekleyin

Çocuklarınızın kendilerini tanımaları, hayatı gözlemlemeleri ve sizden ayrı bir birey olduklarının farkına varmaları gibi konularda gerekli eğitimleri veren, bunun yanında bir hayli geniş bir hizmet yelpazesi bulunduran Altıncı His Özel Eğitim Merkezi sadece çocuklara değil çocukların ailelerine de eğitimler vermektedir. Bu da aile eğitim ve danışmanlığı kapsamında mümkün hale gelmektedir. Çocuklarınız için yapabileceğiniz en iyi tercihlerden biri de kesinlikle onlar için en iyisini oluşturmak olduğundan Altıncı His Özel Eğitim Merkezi doğru bir tercihtir.

Kaynak: https://altincihisozelegitim.com/bayrampasa-otizm/

İlgili Yazılar