© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Paye Akademi ve Oyunculuk Eğitimi
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Paye Akademi ve Oyunculuk Eğitimi

Paye Akademi ve Oyunculuk Eğitimi

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 3 dk okuma süresi
381 0

Oyunculuk mesleği gerektiği şekilde icra edebilmek için yetenek ile birlikte bu alanda başarılı bir eğitim alabilmek büyük önem taşımaktadır. Ülkemizde oyunculuk eğitimi denildiğinde Sedat Oğuz tarafından kurulan ve birçok oyuncu adayının hayallerine ulaşmasını sağlayan Paye Akademi ön plana çıkmaktadır.

Paye Akademi profesyonel bir kadrodan oluşan ve oyunculuk alanında eğitim vermek üzere kurulmuş başarılı bir kurumdur.  Bu kurum bünyesinde belirli düzeyde yeteneği olan oyuncu adaylarının sektörde başarılı olabilmeleri için eksik kalan yanlarının kusursuz bir şekilde tamamlanması hedeflenmektedir. İyi bir oyuncu için fiziksel özelliklerden çok daha öteye iyi bir eğitim düzeyi gereklidir. İşte bu düşünceden yola çıkan Paye Akademi oyuncu adaylarını sektöre hazırlayan ve onların bu meslek alanında gelişerek çok iyi yerlere ulaşmasını sağlayan en önemli basamaklardan birisidir.

Paye Akademide Eğitim Alan Oyuncular

Paye Akademi’de verilen oyunculuk eğitimleri Sedat Oğuz önderliğinde uzman bir kadro tarafından verilmektedir. Burada eğitim alarak sektörde çok başarılı işlerde var olabilen en önemli isimlerden birisi olarak Ahmet Dursun bilinmektedir.

Ahmet Dursun; Ocak 1993 İstanbul doğumlu Ahmet Dursun Türkiye’de ses getiren birçok televizyon projesinde yer almış başarılı bir isimdir. Aynı zamanda Paye Akademi’nin en başarılı profillerinden birisidir. Sinema ve dizi oyuncusu olarak sektörde yer alan Ahmet Dursun Suskunlar, Geniş Aile ve Arka Sokaklar gibi çok önemli projelerde kendini göstermiştir.

Paye Akademi’de Eğitim Alan Kişiler:

Paye Akademi ve Oyunculuk Eğitimi 1
Ahmet Dursun
Paye Akademi ve Oyunculuk Eğitimi 2
Gülistan Seven Güneş
Paye Akademi ve Oyunculuk Eğitimi 3
Abdullah Dereli

 

Paye Akademi ve Oyunculuk Eğitimi 4
Artür Met Terziyam
Paye Akademi ve Oyunculuk Eğitimi 5
Asiye Sezgin
Paye Akademi ve Oyunculuk Eğitimi 6
Bekir Önal
Paye Akademi ve Oyunculuk Eğitimi 7
Muhannad Mrshaha
Paye Akademi ve Oyunculuk Eğitimi 8
Uygar Denizli
Paye Akademi ve Oyunculuk Eğitimi 9
Yare Kazar

İlgili Yazılar