© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Poliüretan nerelerde kullanılır?
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Poliüretan nerelerde kullanılır?

Poliüretan nerelerde kullanılır?

Guid3rs Blog Guid3rs Blog - - 4 dk okuma süresi
716 0

Poliüretan günlük hayatta sıkça karşımıza çıkan ve baktığımız her yerde görebileceğimiz kimyasal bir maddedir. Koltukların yapımında, otomotiv sektöründe, yalıtım ve izolasyon alanında, inşaat sektöründe, beyaz eşya sektöründe ve deri sektöründe sıkça karşımıza çıkmaktadır. Teknik bir kimyasal madde olan poliüretan araştırma geliştirme çalışmalarına ve teknolojik gelişmelere oldukça yatkındır. Yani poliüretan maddelerini kullanmak geliştirmek ve kullanım alanlarını fazlalaştırmak gün geçtikçe mümkün olacaktır. Bu nedenle sektör liderleri poliüretan maddelerin kısa sürede hayatımızın daha birçok alanında kullanılacağını ön görmektedirler. Pluskim bu öngörülen hareketle ülkemizde ve dünyada poliüretan maddeler başta olmak üzere birçok kimyasal maddenin satışını gerçekleştirecek lider kuruluşlardan biri olmayı hedeflemektedir. Bu hedefi doğrultusunda son derece etkin ve verimli çalışmalar sürdürmektedir.

Pluskim profesyonel bir kadro ile çalışır

Pluskim ürün ve hizmetlerini sunarken profesyonel bir çalışma prensibi belirlemektedir. Bu alanda hem teknik ekibi hem de idari personeli ile işinin uzmanı bir kadroyu bünyesinde istihdam etmektedir. Kuruluş kar elde etmekten öte müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve toplam kalite anlayışına dayanan bir çalışma prensibi izlemektedir. Aynı zamanda Pluskim personelinin ve teknik ekibinin sürekli olarak kendini yenilemesi ve geliştirmesi için eğitim faaliyetlerini sürdürmektedir. Kuruluş çalışmaları esnasında paydaşlarına ve müşterilerine karşı son derece açık ve şeffaftır. 2024 vizyonunu şimdiden belirleyen firma poliüretan ve kimyasal maddeler konusunda Türkiye’de ve komşu ülkelerde lider konuma ulaşmayı hedeflemektedir.

Müşteri memnuniyetini ön planda tutar

Pluskim çalışma prensibi olarak çalışanları müşterileri ve tedarikçileri ile son derece etkin ve verimli bir paylaşım ağını kurmuştur. Bu paylaşım ağı sayesinde firma hem şeffaf bir şekilde müşterileri ile temas kurmakta hem de onlardan gelen geri dönüşleri dikkate alarak olumlu anlamda kendi bünyesine entegre etmektedir. Beri taraftan kimyasal ve poliüretan madde alanında dünya üzerindeki bütün gelişmeleri yakından takip eden profesyonel teknik ekibi sayesinde sektöründeki yenilikleri bünyesine hızlı bir biçimde entegre etmeyi başarmaktadır. Pluskim hem müşterilerini hem de çalışanlarına araştırma geliştirme yönünden de destek vermektedir.

Poliüretan inşaat malzemelerinin vazgeçilmesi

Pluskim tarafından üretilen temel malzemelerden ve ürünlerden biri olan poliüretan inşaat sektörünün de vazgeçilmez malzemelerinden biridir. Yapıların her bölümünde sıklıkla kullanılmaktadır. Çatılarda yalıtım amacıyla kullanılmakta, ahırlarda ve binalarda ise yalıtımının yanı sıra haşerelerden korunmak amacıyla kullanılmaktadır. Gün geçtikçe kullanım alanı genişleyen bir madde olan poliüretan beyaz eşya sektörünün ve deri sektörünün de yine vazgeçilmez maddelerinden biridir. Öte yandan poliüretan mobilya sektöründe de etkin bir biçimde kullanılmaktadır. Teknolojinin de gelişmesi ile birlikte bu madde şüphesiz ki kullanım alanına arttıracak ve hayatımıza şimdi olduğundan daha fazla kolaylıklar katacaktır. Pluskim bu anlamda poliüretan sektörü başta olmak üzere kimyasal sektöründeki yenilikleri yakından takip etmektedir.

Kaynak: https://pluskim.com.tr/

İlgili Yazılar