© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Rainbow Six Siege 2.Sezon: Kuzey Yıldızı Resmen Duyuruldu
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Rainbow Six Siege 2.Sezon: Kuzey Yıldızı Resmen Duyuruldu

Rainbow Six Siege 2.Sezon: Kuzey Yıldızı Resmen Duyuruldu

Guid3rs Blog Guid3rs Blog - - 2 dk okuma süresi
495 0

Rainbow Six Siege 6. yıl, 2. sezon güncellemesini duyurdu. Yeni sezon ile bir haritada değişikliğe gidildi ve yeni bir operatör eklendi.

Ubisoft’un geliştirdiği Rainbow Six Siege, oyunculara rekabetçi ve taktiksel çatışma sunması ile oldukça popüler. Oyun içerisindeki her operatörün kendine has özellikleri bulunması, oyundaki stratejik ve taktiksel derinliği daha iyi hale getiriyor. Ubisoft, Rainbow Six Siege 6. Yıl, 2. Sezon içeriğini duyurdu. 6. Yıl, 2. Sezonun ismi Kuzey Yıldızı olarak belirlendi.

Rainbow Six Siege yeni operatörüne kavuşuyor

Yeni sezon ile birlikte yeni bir operatör oyuna eklenecek. Yeni operatör günümüz Kanada’sının batısında bulunan Nakoda ulusundan geliyor. Operatörün adının Thunderbird olduğu belirtildi. Thunderbird, iyileştirme yeteneklerine ve hıza odaklanan bir savunma operatörü. Silah olarak SPEAR .308 veya SPAS-15 av tüfeğini, BEARING 9 veya Q-929 yan silahı ile birlikte kullanabilir. Kóna adındaki iyileştirme istasyonu kullanan karakter, istasyona yakın olan tüm dost ve düşman operatörleri iyileştirebilir.

Ayrıca iyileştirme istasyonunun yakınındaki düşmüş düşman ya da dost operatörler iyileştirmeden faydalanıp ayağa kalkabilir. Bu da iyileştirme istasyonunu kullanırken daha dikkatli olmanız gerektiğini gösteriyor. Yeni sezon ile birlikte Favela haritasında da bazı iyileştirmeler ve değişiklikler yapıldı. Ubisoft, “Bu değişiklikler görünebilirliği kolaylaştıracak. Oyuncuların Favela‘da oynarken nerede olduklarını ve nereye gittiklerini her zaman bilmelerini sağlayacak” açıklamasında bulundu. Rainbow Six Siege 6. Yıl, 2. Sezon güncellemesi 25 Mayıs‘ta test sunucularında yayınlanacak.

İlgili Yazılar