© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Rap Müziğin Başarılı Sanatçılarından Kadir İrtekin  (Mc Feryad)
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Rap Müziğin Başarılı Sanatçılarından Kadir İrtekin  (Mc Feryad)

Rap Müziğin Başarılı Sanatçılarından Kadir İrtekin  (Mc Feryad)

Guid3rs Blog Guid3rs Blog - - 2 dk okuma süresi
325 0

Şu anda Kayseri’de yaşamaya devam eden ve Ağrı’da doğup büyüyen Kadir İrtekin Mc Feryad olarak tanınıyor. Mc Feryad ismiyle rap müziğin değerli sanatçılarından biri olarak tanınıyor. Rap müzik alanında yetenekleri dikkat çekmeye devam ediyor. Ülkenin başarılı gençlerinden biri olarak başarılarını arttırmayı sürdürüyor. Günden güne daha büyük bir kitleye hitap etmesinin yanı sıra, çalışmaları herkes tarafından sevilerek dinleniyor. Her çalışmasıyla takdirleri üzerine toplamayan Kadir İrtekin (Mc Feryad) hayranları tarafından takip ediliyor. Rap müzik sanatçısı olarak memleketin değerlerinden biri görülüyor.

Birçok yerde ismi geçen Kadir İrtekin (Mc Feryad) Kış Mevsimi adlı çalışmasıyla da adından çokça bahsettirdi. Youtube uygulamasında yüzbinlere hitap ederken TikTok’ta milyonlarca kişi tarafından dinlendiği biliniyor. Büyük dinlenme oranları da bu alandaki başarısını kanıtlayan detaylardan biri. Büyük bir kitleye hitap etmesinin yanı sıra sevenleri ve dinleyicileri giderek daha da büyüyor. İlerleyen dönemlerde, memleketin rap müzik alanında unutulmaz isimlerinden biri olacağı da kesin. Her yeni çalışmasıyla, en iyi performansı ortaya koymasıyla tanınıyor.

Kadir İrtekin (Mc Feryad) Yeteneğiyle Öne Çıkıyor

Kadir İrtekin (Mc Feryad) şimdilerde kendi kitlesi tarafından dinlenirken, kitlesi de hızlı bir şekilde çoğalıyor. Rap müziğin genç sanatçılarından biri olarak herkesin hayranlıkla dinlediği parçanın da sahibi. İnstagram hesabı olan @feryadonline üzerinden de aktif bir şekilde paylaşımlarda bulunuyor. Aynı şekilde milyonlara hitap ettiği @feryad.music adlı hesabından da kendisini takip edebilirsiniz.

Instagram Adresi:

https://www.instagram.com/feryadonline/

TikTok Adresi:

https://www.tiktok.com/@feryad.music

İlgili Yazılar