© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Sakarya Yol Yardım sürücülerin her zaman yanında
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Sakarya Yol Yardım sürücülerin her zaman yanında

Sakarya Yol Yardım sürücülerin her zaman yanında

Guid3rs Blog Guid3rs Blog - - 4 dk okuma süresi
401 0

Sakarya yol yardım sürücüleri yolda kaldıkları zaman da çekici desteği başta olmak üzere birçok hizmeti sunmaktadır. Kuruluş çekici hizmetini sunacak olan bütün araçlarının rutin kontrollerini yerine getirmekte ve profesyonel bir ekiple güvenli araçları hizmete sunmaktadır. Bu araçların hizmetini gerçekleştirirken müşteri memnuniyeti odaklı bir çalışma prensibi izlemektedir. Kuruluş 7gün 24saat Sakarya başta olmak üzere çevre bölgelerde otoban kurtarıcı hizmeti vermektedir. Sadece otoban bölgelerinde değil şehir içinde de kurtarıcı hizmetini sunan Sakarya yol yardım fiyat politikasını da ulaşılabilir bir düzeyde tutmuştur. Bu noktada çekici veya yol yardım hizmeti sunarken sürücülerin bulundukları noktanın uzaklığı veya arızanın boyutu fiyatı değiştirmektedir. Fakat genel anlamda Sakarya yol yardım bu stresli yol yardım sürecinde müşterilere destek olmayı ve onların sıkıntılarını gidermeye hedeflediği için sunmuş olduğu bütün hizmetleri uygun bir fiyat politikası ile hizmet vermektedir.

Yol yardım hizmeti hayat kurtarır

Araçlar belirli sebeplerden dolayı arızalanabilmektedir. Arızalanan araçların sürücüleri veya arıza olan araçlarda bulunan yolcuların güvenliği otoban kurtarıcı ya da araç yardım hizmetleri sunan bireyler tarafından yerine getirilir. Arızalanan araçlara binerek petrol istasyonlarına ya da başka noktalara hareket etmek son derece büyük tehlike arz eder. Bu nedenle arızalanan araçlar için yol kurtarıcı ekipleri çağırmak kilit bir önem taşır. Araçlar lastiklerindeki sıkıntılardan ötürü arızalarınabilir. Öte yandan yine araçlar hararet yapma ve soğutma aksamının bozulması nedeniyle arızalarına bilinmektedir. Akünün bitmesi de araçları yolda bırakan bir diğer sıkıntıdır. Bu gibi durumlarda sürücülerin hemen otoban kurtarıcı ekipleri ile irtibat kurarak araçlarının çekilmesini sağlaması hem başka kazaları önlemek için hem de araçlarının daha büyük sorunlar ve karşılaşmasına mani olmak için büyük bir önem arz eder.

Araç çekici nedir?

Araç çekici Yolda kalan ya da bir yerden bir yere taşınması gereken araçları taşıyan sistemdir. İki çeşit araç çekici bulunmaktadır. Bunlardan ilki çatallı çekicidir. Çatallı kek çekicilerin mekanizmaları aracın altına giren iki büyük çatal aparattan oluşmaktadır. Forklift taşıma sisteminde olduğu gibi aracın komple kaldırılarak çekici kasasına konulmasına ifade eder. Bu araca yüklenen otomobiller sağ taraftan ya da sol taraftan araçların ve yolun uygunluğuna göre taşınabilmektedir. Çatallı çekici de kablolu komutan modülü mevcuttur. Bu modül esnasında araçlara herhangi bir hasar verilmediği gibi 12 saniye gibi kısa bir sürede araçların yoldan kaldırılmasının sağlanmaktadır.

Tepeden çekici

Tepeden çekici ise genellikle trafik polislerinin yanlış yerlere park eden araçların çekilmesi için kullandıkları bir sistemdir. Tepeden çekici sisteminin diğer adı ahtapot çekicidir. Arızalı olan ya da çekilecek olan araç tepeden önem bir vincin 4 kaldırma çatal aparatı sayesinde çekicinin kasasına konulur. Ayrıca çekici aracın arka kasasında bulunan çift tekerlekli çekici ile iki tane aracın çekilmesi de mümkündür.

Kaynak: https://sakaryayolyardim.com/cekici-Otoban-Cekici

İlgili Yazılar